Un ghid al sărbătorilor legale în 2023

Zile Libere Zile Libere

Sărbătorile sunt un moment pentru a lua o pauză, a ne relaxa și a ne reîncărca. În timp ce sărbătorile pot fi un moment de bucurie, ele pot fi, de asemenea, stresante atunci când încercați să vă dați seama in ce zile sunt sărbători legale.

Pentru a vă ajuta să vă planificați anul viitor și să profitați la maximum de zilele libere in 2023, iată un ghid al sărbătorilor legale pentru 2023.

Cele mai populare sărbători legale din 2023 Cele mai populare sărbători publice din 2023 vor include Ziua de Anul Nou, pe 1 ianuarie, Memorial Day, pe 29 mai, Ziua Independenței, pe 4 iulie, Ziua Muncii, pe 5 septembrie, Ziua Recunoștinței, pe 24-26 noiembrie, și Crăciunul, pe 25-27 decembrie.

Toate acestea sunt sărbători federale care vor fi sărbătorite în întreaga țară. Totuși, dincolo de aceste șase sărbători federale majore, există multe alte date importante care pot fi recunoscute ca sărbători legale de către statul sau localitatea dumneavoastră.

Este important să verificați la administrația locală pentru orice alte zile libere suplimentare care pot fi respectate în zona dumneavoastră.

Sărbători de stat și locale în 2023

În plus față de cele șase sărbători federale majore, vor exista, de asemenea, câteva sărbători de stat și locale în 2023.

De exemplu, există mai multe sărbători la nivel de stat, cum ar fi Ziua Martin Luther King Jr. (17 ianuarie), Ziua de naștere a lui Washington (21 februarie), Ziua lui Columb (10 octombrie), Ziua Veteranilor (11 noiembrie) și Ziua de comemorare a Pearl Harbor (7 decembrie).

În plus, unele orașe pot avea sărbători specifice, cum ar fi Zilele de apreciere a angajaților orașului sau alte evenimente care justifică o zi liberă suplimentară de la serviciu sau de la școală.

Din nou, este important să vă informați la administrația locală cu privire la orice zile libere suplimentare care pot fi observate în zona dumneavoastră în afara programului obișnuit de sărbători federale.

Concluzie:

2023 se anunță deja a fi un an interesant! Cu atât de multe sărbători publice diferite pe parcursul anului, este ușor să te simți copleșit atunci când încerci să le urmărești pe toate.

Totuși, acest ghid ar trebui să vă ofere o imagine de ansamblu a ceea ce vă puteți aștepta de la acest an viitor, astfel încât să vă puteți planifica în consecință și să profitați la maximum de zilele libere!

Asigurați-vă că sunteți la curent cu orice modificări sau adăugiri, verificând site-ul web al guvernului local, astfel încât să nu pierdeți nimic important!