Un fotograf ne arata cum sa facem selfie-ul perfect, iar secretul este in ochi

Un fotograf ne arata cum sa facem selfie-ul perfect, iar secretul este in ochi Un fotograf ne arata cum sa facem selfie-ul perfect, iar secretul este in ochi

Daca credeati ca stiti totul despre selfie si credeti ca cel mai important lucru este lumina si unghiul pentru a gasi imaginea perfecta, trebuie sa stiti acest secret. Exista un truc pe care celebritatile il folosesc si pe care fotograful Peter Hurley l-a botezat chiar cu un nou nume.

Trucuri pentru a face un selfie perfect

„Squinching” este numele tehnicii infailibile pe care Peter Hurley le cere tuturor vedetelor sa o foloseasca de fiecare data cand filmeaza pentru editoriale sau publicitare. Potrivit profesionistilor, aspectul fotografiei perfecte depinde numai de strangerea usoara a pleoapei inferioare si a pleoapei superioare.

Nu exista exagerari, astfel incat ochii sa nu fie inchisi sau sa lase fata incretita ca si cum ar face un efort pentru a vedea intr-o lumina de fundal, de exemplu. Acesta este truc pentru a obtine cele mai bune selfie-uri. Ideal este sa strangeti pleoapele putin si in momentul clicului sa va relaxati si sa va bucurati de fotografie!

Acum, ca stiti secretul pentru a obtine cele mai bune selfieuri, cel mai bine este sa incepeti sa practicati, nu credeti?

Indiferent ce camera foto ai sau telefon mobil poti obtine selfie-ul perfect