Trusa iubitorului de bauturi rafinate

Fie ca-ti doresti sa impresionezi o persoana draga cu un cadou util si deosebit, fie ca doresti sa-ti completezi trusa personala care are la baza pasiunea ta pentru colectionarea unor bauturi rafinate si/sau de colectie, exista o serie de accesorii ce nu trebuie sa-ti lipseasca.

Iata cateva accesorii catre care sa te orientezi.

 

La un barbat extrem de atent la detalii care, isi pretuieste pe deplin lucrurile pe care le are in posesie, suporturile vor fi prezente cu desavarsire. Pe langa dragostea pe care o are fata de serviciu si de familie, aceeasi daruire va dainui si pentru biroul sau, pentru bauturile pe care le serveste, decoratiuni, piese de mobilier etc.

De aceea, poti si de aceasta data sa-i oferi cadoul perfect apeland la suporturi inedite pentru farfurii, casti sau un suport tip motocicleta pentru sticlele de bautura. Rezultatul va fi absolut uimitor, atat din punct de vedere al incantarii sale, cat si datorita multifunctionalitatii unor astfel de suporturi.

 

Barbatii adevarati servesc bautura cat se poate de rece, timp in care aromele lucreaza impreuna si emana o experienta senzoriala de vis.

In detrimentul unor cuburi de gheata, poti contribui la coltul sau de relaxare cu bauturi rafinate prin inttermediul unor cranii, gloante de racire etc.

Imagineaza-ti ce impresie va face el atunci cand va primi o serie de musafiri in vizita si atunci cand ii va surprinde cu aceste accesorii de racire a bauturilor.