Trusa iubitoarelor de produse cosmetice

Fetitele ajung sa iubeasca cosmeticele inca de la cele mai fragede farste. Chiar daca nu este intocmai indicat ca ele sa-si puna pe ten atatea produse diverse cate exista si ofera piata in acest moment, odata cu trecerea timpului, aceste fetite, se transforma in adevarate pasionade de moda si machiaj, si in adevarate iubitoare de produse cosmetice.

Trebuie sa stii insa ca, inainte de toate, rutina de ingrijire a pielii joaca un rol extrem de important. O femeie poate fi naturala si la fel de frumoasa oricand, chiar si fara un pic de machiaj sau cu un machiaj extrem de delicat.

In plus, s-a dovedit stiintific, chimic si dermatologic ca machiajele nu doar perfectioneaza tenul din punct de vedere vizual, insa ele pot avea un impact negativ atunci cand machiajele sunt utilizate constant si pe termen lung.

 

Asadar, in materialul de astazi vom vorbi care sunt esentialele ce nu trebuie sa lipseasca din trusa unei iubitoare de machiaj si cum ar trebui sa arate o trusa echilibrata.

  

Suntem de parere ca, oricat de mult ai iubi si ai fi atrasa de acest punct, nu ai nevoie nici de o cantitate infinita de produse de machiaj. Motivul este cat se poate de simplu si rational - nu le vei folosi pe toate deodata si, in timp, acestea vor expira, ceea ce inseamna ca risti sa arunci bani pe fereastra cu care ai fi putut face altceva.

Noi recomandam sa-ti introduci in trusa doar produsele pe care le folosesti in mod cert si, eventual, minim 1-2 bucati din acelasi tip de produs cosmetic. De exemplu, maxim 5 palete de farduri sau una mai mare, ar trebui sa fie suficient pentru a avea libertate de alegere si creatie. Poti apela cam tot la acelasi numar de rujuri, potrivite pentru fiecare sezon in parte.

De asemenea, la capitolul fonduri de ten, maim 3-4 ar trebui sa fie suficiente. Poti opta pentru un fond de ten cu acoperire mica spre medie, pentru uz zilnic, pentru un BB sau un CC cream pentru zilele calde si pentru tenul lipsit de imperfectiuni si pentur un fond de ten cu o nuanta mai inchisa, daca te bronzezi frecvent.