Trucuri simple pentru o piele stralucitoare si hidratanta

Un ten tnu se va schimba în ciuda folosirii celui mai bun iluminator, deoarece este deshidratat. 

O piele uscată are un aspect care este exact opus pielii strălucitoare. Cu toate acestea, nu există niciun motiv pentru care să fii îngrijorat de tenul tău, deoarece există câteva trucuri simple pe care le poți folosi pentru a obține o piele hidratată fără a-ți sparge contul.

Când pielea ta are mare nevoie de umiditate, nu vei găsi util să aplici o cremă groasă și scumpă, crezând că este cea mai bună soluție de care are nevoie pielea ta. Adevărul este că necesită ingrediente care atrag apă, cum ar fi acidul hialuronic, care este excelent pentru hidratarea pielii și are capacitatea de a menține de multe ori greutatea sa în apă.

De asemenea, are câteva formule unice care conțin agenți ocluzivi care pot împiedica evaporarea umidității și pot menține apa în piele pentru o perioadă mai lungă de timp. Ar fi mai bine să începeți să utilizați un gel-cremă ușor, care are potențialul de a adăuga și de a bloca simultan umiditatea. 

Orice produse alese in acest scop trebuie sa contina acid hialuronic care iti va oferi o piele hidratata care ramane hidratata pe tot parcursul zilei.

Alimentele bogate în apă pot fi benefice pentru a vă oferi o piele hidratată. Ar trebui să aveți multă apă împreună cu fructe și legume care au o densitate mare de apă în ele. 

Ar trebui să includeți fructe de pădure, prune, pepene verde, piersici, țelină, ardei gras, castraveți și salată verde în dieta dvs. și faceți un punct să le aveți pe tot parcursul zilei.

Dacă aveți o piele extrem de uscată, ar trebui să utilizați o mască hidratantă peste orice ser pe care îl utilizați pentru a crea o barieră și a forța ingredientele din ser să intre în piele. 

Masca hidratantă poate fi spălată după aproximativ cinci minute și vă poate lăsa cu o piele moale și foarte hidratată zile întregi.

Ai putea să investești bani în cele mai bune produse disponibile pe piață pentru hidratarea pielii, dar este foarte posibil ca pielea ta să nu absoarbă produsele pe care le folosești. 

În aceste circumstanțe, trebuie să vă răsfățați cu o exfoliere care va elimina celulele moarte ale pielii din stratul exterior al pielii. 

Acest strat împiedică ingredientele produselor de îngrijire a pielii să funcționeze eficient.

Folosind un ser exfoliant sau un tampon în fiecare seară, vă va ajuta să vă păstrați pielea proaspătă și pregătită să absoarbă toate ingredientele pe care decideți să le puneți pe ea. Trebuie să vă asigurați că aplicați tenului dvs. un tratament care atrage apa, cum ar fi combinația gel-cremă cu un acid hialuronic. 

Poate crește conținutul de apă din piele și, în același timp, vă poate oferi pielea hidratată la care visați.

Alegerea unei creme hidratante cu toate ingredientele esentiale nu va fi benefica daca nu o aplici la momentul potrivit.

 Ar trebui să mângâiați ușor pielea după ce ați terminat de curățat pentru a o lăsa umedă fără a o usca. Imediat după aceea, ar trebui să aplicați crema hidratantă sau serul. Apăsați ușor aplicația în piele cu vârful degetelor timp de aproximativ jumătate de minut.

Alegerea unei creme hidratante cu toate ingredientele esentiale nu va fi benefica daca nu o aplici la momentul potrivit. Ar trebui să mângâiați ușor pielea după ce ați terminat de curățat pentru a o lăsa umedă fără a o usca. Imediat după aceea, ar trebui să aplicați crema hidratantă sau serul. Apăsați ușor aplicația în piele cu vârful degetelor timp de aproximativ jumătate de minut.

Poate că nu considerați acest lucru ca o cerință esențială, dar, dacă doriți să aveți o piele hidratată, trebuie să aveți cel puțin opt pahare de apă în fiecare zi, deoarece vă poate menține pielea să arate sănătoasă și strălucitoare. Dacă nu sunteți un fan al apei, puteți include cu siguranță câteva felii de castraveți care pot da apei un gust proaspăt, împreună cu o doză de antioxidanți care sunt prietenoși cu pielea.