Trucuri secrete pentru a găsi un hotel de lux cu un buget redus

Nu este nevoie de un geniu pentru a ști că lucrurile mai bune din viață vin cu un preț ridicat, motiv pentru care oamenii bogați primesc cazare și camere de hotel de primă clasă. Cu toate acestea, există câteva trucuri care te pot ajuta să smulgi acea cameră de lux fără a-ți arde o gaură în buzunar, iată cum:

Avantajele de a fi un scriitor de călătorii

De câte ori ați căutat articole despre un loc turistic înainte de a rezerva un zbor? Sunt șanse să fi citit bloguri sau mărturii despre locul tău de vacanță țintă și unde să stai când ești acolo.

Acele piese, de cele mai multe ori, sunt scrise de scriitori de călătorii, care, ei înșiși, s-au dus și au rămas la loc. Prin urmare, ei știu unde să meargă, cât să aducă, unde să petreacă ziua și noaptea și unde să stea.

Acesta este modul în care scriitorii pot ajuta la stimularea afacerilor, așa că este sigur să investești în ele doar pentru că cuvintele lor contează. Ca atare, li se oferă, de obicei, servicii și camere de top, deși poate fi necesar să așteptați puțin mai mult pentru că trebuie să vă construiți mai întâi reputația înainte ca mărcile și publicul să aibă încredere în dvs.

Stai departe de zilele de vârf

Majoritatea oamenilor doresc să scape de la serviciu și să își rezervă sejururile pentru vineri și sâmbătă. Cu toate acestea, nu doar tu ai zile libere de weekend, ceea ce înseamnă că există o mulțime de oameni care fac rezervări pentru același slot - asta înseamnă doar că alegerea ta este un slot de vârf.

Dacă ți-ai ascultat cursul de economie, atunci ai ști că cu cât cererea este mai mare, cu atât prețul este mai mare, ceea ce înseamnă că costul șederii tale crește. Dacă vă puteți ajusta vacanța, încercați să rezervați o cazare de duminică, deoarece este momentul în care alții doar fac check-out și se pregătesc să se întoarcă acasă.

Până duminică, hotelurile de lux ar putea fi practic goale, așa că vor oferi reduceri doar ca să nu existe o zi moartă. Din acest motiv, poți profita de promoție.

Fă-o singur

Dacă sunteți ocupat și nu vă puteți planifica vacanța cu luni înainte, este posibil să fi optat pentru site-uri de rezervare de călătorii care fac munca o briză. Ce nu trebuie să iubești – doar aștepți ziua, te urcă într-un avion și mergi direct la hotel.

Totuși, ceea ce nu îți dai seama este că există o diferență uriașă între prețurile site-ului de rezervare și dacă tu ai fost cel care ai rezervat locul. Asta pentru că aceste site-uri primesc o reducere sau o cotă pentru fiecare rezervare de hotel, motiv pentru care prețurile sunt mai mari decât de obicei.

Așadar, în loc să lăsați totul în seama unui site de rezervare , încercați să alocați timp pentru planificarea și rezervarea dvs. Poate poți chiar să obții o afacere de furt!