Trucuri salvatoare pentru un gatit sanatos

Din moment ce majoritatea dintre noi lucrăm de acasă, datorită pandemiei, a avea grijă de noi și de familiile noastre a devenit o prioritate numărul unu.

Mulți dintre noi au început să petrecem puțin prea mult timp în bucătăriile noastre. Acum, acest lucru poate fi fie captivant, fie descurajant, în funcție de preferințele dvs., dar pentru majoritatea oamenilor, este nevoia minutei fierbinți.

Chiar dacă nu sunteți un pasionat de gătit, întreaga grozăvie din jurul imunității a dus la o alimentație sănătoasă și la menținerea unui stil de viață bun, devenind o parte a regimului de îngrijire personală al tuturor.

Astfel, pe lângă cheltuielile masive pentru îngrijirea pielii și produse de îngrijire a sănătății, oamenii au început să cheltuiască și pe produse alimentare sănătoase și hrănitoare. Dacă te numeri printre astfel de oameni, vei găsi această postare destul de interesantă. 

Iată tot ce trebuie să știi despre ce uleiuri să folosești, cea mai bună metodă de a consuma acele verdețuri și multe altele.

DE LA FERMĂ PE MASĂ

Cumpărarea de fructe proaspete și verdeață de fermă este adevărata afacere. Așa vei obține toată bunătatea de la vitamine și minerale. Dar, desigur, dacă nu aveți acces la o piață locală de fermieri, cumpărarea de alimente congelate este următoarea cea mai bună soluție.

Știm că oamenii consideră adesea alimentele congelate ca fiind nesănătoase – un pachet plin cu conservanți și îndulcitori – dar acest lucru nu este în întregime adevărat.

Cumpărarea de legume congelate și fructe de mare sălbatice este la fel de bună și proaspătă ca și variantele naturale. Deci data viitoare când o persoană începe să lovească faptele greșite, educați-o cu aceste cunoștințe.

În punctul nostru de vedere, uleiul de măsline este cea mai bună alegere. Este bine cercetat și are multe beneficii, cum ar fi susținerea sănătății cardiovasculare și a creierului, o bună concentrație de antioxidanți, proprietăți antiinflamatorii și multe altele. Este excelent pentru gătit la foc mic și sosuri de salată.

Un alt ulei grozav pe care îl puteți folosi este uleiul de cocos. Are un punct de ardere mai mare decât uleiul de măsline și este excelent pentru sănătatea ta cognitivă. Este o opțiune robustă pentru gătit la foc mediu spre mare

Copiii și persoanele în vârstă se plâng adesea că mișcările lor intestinale nu sunt satisfăcătoare; simt rigiditate și balonare în jurul stomacului, au întotdeauna picioarele reci etc. Ei bine, acestea sunt semne că sănătatea ta intestinală nu este la obiect.

O dietă bogată în fibre asigură că organismul dumneavoastră funcționează corect și ajută la menținerea unui sistem digestiv bun. Consumul de multe legume cu frunze verzi, cereale integrale și alimente probiotice poate avea un impact puternic asupra intestinului și își poate reface funcțiile.