Trucuri pentru mașina de spălat vase

Mașina de spălat vase a devenit un element de bază al fiecărei case americane. Ele fac curățenia mai ușoară în bucătărie. Cu toate acestea, există câteva mai multe utilizări pentru o mașină de spălat vase decât v-ați fi așteptat. Și iată câteva dintre acele trucuri de viață pentru a vă ajuta să scoateți în evidență întregul potențial al dispozitivului.

Poate fi destul de dificil să îndepărtați murdăria și murdăria de pe capacul de ventilație. Ca să nu mai vorbim că dacă nu porți mască ai putea inhala mult praf. Așa că puneți pur și simplu orificiul de ventilație în mașina de spălat vase. Până la urmă, sunt suficient de durabile pentru a supraviețui ciclului de curățare. De asemenea, puteți folosi mașina de spălat vase pentru a vă curăța ventilatoarele metalice.

Avocado poate fi solid timp de zile. Apoi, dintr-o dată, sunt moale și complet necomestibile. Dar mașina dvs. de spălat vase vă poate ajuta cu această problemă. Pune-ți avocado pe raftul de sus. Porniți ciclul obișnuit de spălat vase și rulați-l timp de zece minute. Atunci, voila! Fructul tău va fi perfect moale, cu o textură excelentă pentru a fi folosit pe pâine prăjită.

Florile de mătase nu ar părea, de obicei, ceva ce poți pune în mașina de spălat vase. Chiar și producătorii te avertizează să nu faci asta. Deși, este totuși sigur să puneți un buchet de trandafiri falși pe raftul de sus pentru a clăti. Dacă urmează să le clătiți în acest fel, nu puneți nimic altceva în mașina de spălat vase. Și asigurați-vă că ciclul este moderat. După ce florile se vor usca, vor arăta noi.

Uneori trebuie să vă curățați echipamentul de curățare. Există o mulțime de atașamente pentru aspiratoare în special și pot colecta o cantitate destul de mare de praf. Pentru a vă pregăti accesoriile pentru mașina de spălat vase, îndepărtați mai întâi orice aglomerație mare de murdărie. Probabil va trebui să scoți raftul superior din mașina de spălat vase pentru a putea încăpea în toate piesele. Adăugați detergent sau o tabletă de detergent și rulați un ciclu de clătire la rece. Apoi așteptați și toate piesele dvs. ale aspiratorului vor fi din nou curate.