Trucuri pentru curatarea bailor pe care toti trebuie sa le cunoasca

 

Cum se curăță oglinda?

Oglinda din baie tinde să devină din când în când foarte murdară. Fie că este vorba de pastă de dinți, machiaj, amprente digitale sau praf, chiar se pare că tot ceea ce încercați, oglinda este întotdeauna murdară nu? Ați încercat toate produsele de curățare diferite de pe piață și nimic nu funcționează? Nu vă temeți, vă acoperim cu aceasta. Tot ce aveți nevoie este puțină apă fierbinte clocotită și câteva pungi de ceai negru preparat. După câteva minute de lăsat ceaiul să se înmoaie în apă fierbinte, se toarnă într-o sticlă de pulverizare și se lasă să se răcească. Acum, mergeți mai departe și pulverizați soluția pe toată oglinda, dar în loc să folosiți un prosop de hârtie, încercați în schimb ziarul. Acest lucru poate suna ciudat, dar acest lucru reduce de fapt dungile împreună cu oglinda. Oglinda ta va fi în curând absolut nepătată.

Curățați-vă dușul cu oțet

Ingredientele din bucătărie precum oțetul sunt unul dintre cele mai incredibile articole atunci când vine vorba de curățare. Acest lucru poate suna puțin ciudat, dar odată ce îl încercați, veți fi plăcut surprinși. Când vine vorba de curățarea dușului, oțetul este singurul lucru pe care ar trebui să îl folosiți pentru a combate toată murdăria adâncă. Aceasta este cheia unui cap de duș spumant, robinete și plăci.

Folosiți apă clocotită pentru a desfunda țevile încăpățânate

Cu toții am experimentat țevi înfundate cel puțin o dată în baie. În loc să chemați un instalator de fiecare dată, cu siguranță trebuie să încercați această metodă simplă. Umpleți fierbătorul și fierbeți-l complet, apoi turnați cu atenție toată apa direct în vasul de toaletă (sau acolo unde aveți vreodată o țeavă înfundată). Acest lucru ar trebui să dizolve instantaneu orice lucru care blochează conducta. Dacă această metodă nu funcționează, agenții de curățare experți au sugerat, de asemenea, amestecarea bicarbonatului de sodiu și a oțetului, în special pentru canalele de duș urâte.

Scăpați de chit

Chitul dintre plăcile de baie este adesea un magnet pentru germeni și murdărie. Și cel mai adesea, avem tendința de a uita să curățăm aceste zone. Cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi pentru a face baia să arate și să se simtă fără pată este să curățați micile crăpături cu un amestec de bicarbonat de sodiu și înălbitor. Lăsați acest lucru să stea timp de aproximativ 30 de minute înainte de a-l spăla cu o perie. Toți experții sugerează că o radieră magică face minuni și pentru acest tip de problemă.