Trucuri pentru a alege parfumul potrivit

Cum sa stii ce parfum ti se potriveste cel mai bine si cum sa faci aroma sa dureze mai mult pe pielea ta.

Legat de aromele naturii, in intreaga istorie, parfumurile au fost elementul de seductie prin excelenta. Sub forma de unguente, creme, asa cum le cunoastem astazi, ne insotesc si ne disting.

Arta parfumeriei s-a nascut in Egiptul antic si apoi a fost perfectionata de arabi si de romani. In Europa a sosit in timpul Renasterii, iar in secolul al XIV-lea a fost in Franta, unde au inceput sa creasca flori, cu singurul scop de a face arome.

Aceasta alchimie minunata de uleiuri esentiale, alcool, ne distinge, ne da siguranta si ne face sa ne simtim mai atragatori ca niciodata. Dar care este cel mai potrivit pentru tine?

Cum sa alegi un parfum

Nu ti s-a intamplat niciodata sa primesti cadou un parfum super-cunoscut si scump dar care nu ti-a placut deloc? Este faptul ca alegerea unui parfum este ceva ultra personal. De fapt, aceeasi marca nu este egala cu doua persoane.

Primul lucru de care trebuie sa tii cont este tipul de piele. Daca ai pielea uscata (chiar si in timpul iernii, cu totii avem tendinta de a o avea), mirosurile putin mai intense, cum ar fi lemnul si orientalul sunt mai potrivite. In schimb, in ​​timpul verii sau daca aveti pielea mai uleioasa, aromele de citrice sau florale sunt cele mai potrivite.

Aceasta alchimie minunata de uleiuri esentiale, alcool si fixative ne distinge, ne da siguranta si ne face sa ne simtim mai atragatori ca niciodata”.

In plus, modul dvs. de a fi este, de asemenea, fundamental in timpul alegerii. Daca esti caracterizata de aerul tineresc (indiferent de varsta!) aromele ideale vor fi cele de flori – cum ar fi trandafirul sau iasomia – si cele mai dulci – ca marul sau bomboanele . Daca esti o fire amuzanta si super activa, fructele, citricele vor fi ideale pentru tine.