Trucuri de curățare pe care toți proprietarii de case trebuie să le stie

Odată cu toamna iernii, știți că o sesiune curată de primăvară este întârziată. Dacă sunteți ceva ca noi, atunci vă temeți acest lucru, dar de aceea avem o listă de hacks de curățare rapidă și ușoară perfectă pentru dvs. Indiferent dacă trebuie să faceți ordine înainte de sosirea oaspeților sau să vă curățați complet casa, aceste sfaturi pot simplifica procesul și pot elimina stresul curățării casei.

Gunoai mirositoare

Dacă eliminarea gunoiului creează un miros persistent, tot ce trebuie să faceți este să tăiați o lămâie și să aruncați câteva bucăți în jos pentru a adăuga un parfum proaspăt în bucătăria dvs.

Burete curat

Bureții se murdăresc atât de repede și sunt susceptibili la colectarea bacteriilor atunci când sunt lăsați în chiuvetă. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să le curățați în mod regulat, punând buretele ud în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde pentru a elimina bacteriile sau în mașina de spălat vase!

Curățarea orificiilor de aerisire

Gurile de aerisire sunt unul dintre cele mai ușoare locuri de murdărire și praf. Acest lucru creează praf în camera dvs. și împiedică ieșirea aerului. Acest lucru creează o acumulare de praf în cameră și împiedică pătrunderea aerului în cameră. Mai întâi puteți încerca să scoateți praful folosind o unealtă cu perie moale sub vid și dacă acest lucru nu reușește, înmuiați o cârpă și înfășurați-o în jurul unui cuțit pentru a curăța orificiile de aerisire.

Curățarea jaluzelelor

Jaluzelele sunt unul dintre punctele care sunt atât de susceptibile la murdărire. Cu apă și oțet, puteți crea soluția perfectă pentru a combate această problemă. Tot ce trebuie să faceți este să înfundați o șosetă în interior și să o ștergeți pe laturile jaluzelelor.

Oțel inoxidabil

Aparatele din oțel inoxidabil sunt întotdeauna acoperite cu amprente digitale indiferent de ceea ce faceți. Dacă doriți să aduceți strălucire înapoi în frigider sau veselă specială, luați doar o cârpă din microfibră și alcool. Dacă doriți să le faceți mai curate, puteți folosi chiar și o picătură de ulei de măsline.