Trebuie sa stiti sa descoperiti indiciile…. lasate de femeie

  • Duminică, 21 Martie 2021
  • Familie

Sotia dumneavoastra va intrerupe, mereu, (din ceea ce spuneti)? Vi se pare, doar! Femeile sunt, pur si simplu, capabile sa vorbeasca si sa asculte in acelasi timp. La femeie, centrul cerebral al vorbirii si centrul cerebral al ascultarii lucreaza in acelasi timp.

Nu va suparati daca vi se pare ca pe sotia dumneavoastra nu o intereseaza ceea ce spuneti.

Femeile au tendinta sa abordeze un subiect pe departe si sa isi presare conversatiile cu indicii despre ceea ce doresc. Este ceea ce numim un “discurs indirect”. Acesta permite stabilirea de legaturi cu persoanele din anturaj evitand orice agresiune sau confruntare.

Trebuie sa stiti sa descoperiti indiciile

Invatati sa dansati. Femeile adora barbatii care stiu sa danseze. Dansul permite un contact intim care poate duce la flirt.

Nu asteptati sa va casatoriti ca sa participati la cursuri de dans. Aveti grija sa aveti toate atu-urile de partea dumneavoastra: sunt putini barbatii care stiu sa danseze tango, rock, vals…

Nu-i cereti niciodata unei femei sa va fie copilot. Citirea si interpretarea hartilor rutiere se bazeaza pe capacitatea de a se orienta in spatiu. S-a demonstrat prin studii de scanare a creierului ca aceasta capacitate este foarte dezvoltata la barbati si slaba la femei. Simtul de orientare al barbatului este o ramasita de pe vremea cand barbatii erau vanatori.

Mai mult va enervati cand sunteti la volan. In masina au loc multe dispute, din acest motiv, intre membrii cuplului!

Femeile sunt piloti excelenti de vehicule sportive cu 2 sau 4 roti, cu motor foarte puternic, capabile sa atinga rapid viteze mâri: este suficient sa mergi drept inainte si invingatorul este cel care reactioneaza cel mai repede la culoarea verde a semaforului – un atu pe care il au femeile fata de barbati.

Femeile demareaza, este un fapt dovedit.

Ceea ce numim, in mod curent, “intuitie feminina” este, in principal, capacitatea femeilor de a remarca mici detalii si schimbari ale infatisarii sau ale comportamentului celor care le inconjoara.

Incercati, domnilor sa fiti atenti daca sotia dumneavoastra isi schimba cerceii sau rujul de buze.

Duceti-va sotia, cu regularitate, la restaurant. Dupa parerea femeilor, aceste iesiri permit intretinerea unei relatii, discutarea unei probleme, sustinerea unui prieten… In ceea ce priveste barbatii, ei vad in aceste iesiri, partea lor practica – nu cumparaturi, nu gatit, nu vase de spalat.

Femeilor le place sa discute si sa vorbeasca, dar nu va comunica nimic nou.

Daca o femeie va cere sa alegeti intre doua perechi de pantofi, albastrii sau aurii, sa nu cumva sa o alegeti pe vreuna: ati face alegerea gresita, cu siguranta. Intrebati-o, mai degraba, pe care o prefera ea si explicati-i, apoi, ca alegerea ei este excelenta.

Un siretlic care va poate ajuta sa evitati cele mai rele crize de nervi.