Traverse pentru cale ferata din lemn

traverse cale ferata traverse cale ferata

Pentru calea ferata este esential sa folosim traverse de calitate din lemn de esenta tare. Cele mai apreciate traverse produse de companiile romanesti sunt cumparate de numeroase firme internationale.

 

Compania Pamirco este bine cunoscuta pentru productia sa de traverse cale ferata. Pe langa productia traverselor, Pamirco este o firma apreciata la nivel international pentru produse de tipul : panouri ansamblate; cherestea tivită şi netivită pentru industria mobilei.

 

In productia traverselor companiile trebuie sa respecte un ghid de productie strict. De asemenea, companiile care produc elemente de cale ferata trebuie sa detina autorizatii si certificate de omologare tehnica feroviara. Traversele marca Pamirco sunt produse conform SR EN 13145+A1:2012. 

 

 Traverse de cale ferata – Pamirco 

 

Serviciile companie Pamirco pot fi impartite in trei categorii principale. Prima categorie se refera la impregnarea lemnului. A doua categorie se refera la uscarea artificiala. A treia categorie reprezinta procesul de aburire a lemnului. 

 

Impregnarea la standarde inalte de calitate presupune ca firma producatoare are posibilitatea de a impregna cantitati mari de lemn in timp scurt. Pamirco are o capacitate de impregnare importanta (40 M3/24 ore) ceea ce face ca firma sa fie apreciata de clientii sai. 

 

Uscarea artificiala este un alt element important pentru o companie care se ocupa productia traverselor din lemn. Numarul uscatoarelor in care se face uscarea artificiala spune mult despre capacitatea unui companii de a produce traversele de cale ferata. 

 

Pamirco detine 6 uscatoare in care face procedura de uscare artificiala la o capacitate de 300 M3 per ciclu. In afara de uscatoarele moderne de care dispune Pamirco, se adauga aburitorul modern care face procesul de aburire la o capacitate de 40 M3 in 24 ore.

 

Partenerii care apeleaza la produsele Pamirco au format o legatura stransa cu echipa si brandul Pamirco. Cautand feedback constant de la clientii sai, compania Pamirco a inteles care sunt necesitatile unui client care cumpara traverse de cale ferata sau alte produse din lemn. 

A ramane in preferintele clientilor presupune o atentie la dezvoltarea pietii si atentie la perfectionarea si dezvoltarea membrilor echipei. Firma Pamirco constant cauta sa isi modernizeze aparatura pentru a tine pasul cu numarul mare de produse solicitate de clienti. Produsele de calitate sunt rezultatul muncii de dezvoltare si investitiile constante facute in modernizarea aparaturii.

 

Atunci cand doriti produse de calitate din lemn de esenta tare, apelati la o companie romaneasca apreciata la nivel national si international. 

Pamirco este specializata in taierea, impregnarea si rindeluirea lemnului.

 

Dezvoltarea si modernizarea cailor ferate incepe cu alegerea unor parteneri de incredere. Produsele de calitate, stilul modern de a lucra si serioazitatea echipei, face Pamirco alegerea ideala pentru modernizarea unui proiect de cale ferata.