Traverse de cale ferata - alege firma potrivita

Traverse de lemn Traverse de lemn

La fel ca in orice alt domeniu, importanta alegerii unui furnizor de incredere si potrivit pentru cerintele tale, este importanta si in cazul prelucrarii de traverse de cale ferata.

 

Traverse de cale ferata – cum ne alegem firma potrivita?

Alegerea corecta a firmei inseamna produse/servicii de care sa te bucuri in timp datorita calitatii cu care au fost prelucrate, in acest caz, de modul in care sunt concepute railway sleepers – traversele de cai ferate.

Cu cat alegi oameni mai profesionsti, cu atat rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor iar gradul de functionalitate sa parcurga un timp mai lung. In cazul conceperii unor cai ferate sigure, prelucrarea traverselor este un aspect extrem de important care te va recomanda pe mai departe. Cu cat lucrarea este una sigura, eficienta si de durata cu atat vei fi mai implinit de colaborarea facuta.

Intr-un domeniu de prelucrare ca acesta, experienta este de multe ori decisiva atunci cand vine vorba de alegerea unei firme potrivite. De ce? Pentru ca oamenii cu experienta stiu modalitati si tehnici prin care traversa prelucrata sa indeplineasca orice caracteristica necesara in astfel de constructii.

Pamirco Manastiur este o firma producatoare de traverse cu o existenta pe piata de peste 15 ani si cu oameni experimentati in prelucrarea corecta a materialelor. Produsele fabricate de acestea guverneaza atat in tara noastra cat si international in tari precum Egipt, Japonia, Slovenia, Germania, Anglia si multe atele.

 

Traverse de cale ferata – ce ne recomanda?

Pamirco este un brand renumit datorita produselor fabricate de acestia. Atat traverse de cale ferata de mai multe tipuri, cat si panouri asamblate si cherestea tivita/netivita sunt produsele pe care le ve-ti gasi in stocul lor, toate de o calitate superioara si prelucrate in cele mai bune conditii pentru a da randamentul necesar in cadrul lucrarilor. Cu o experienta acumulata in timp si oameni specialisti in tehnici de prelucrare, Pamirco are la baza o echipa formata din consecventi,prompti, responsabili si profesionalisti ai prelucrarii traverselor – unul din cele mai cautate produse ale lor.

Mediul de lucru Pamirco este unul rapid si eficient lucrandu-se cu cele mai experte maini impreuna cu o aparatura moderna de ultima generatie care sa sporeasca calitatea rezultatelor finale.

In cadrul firmei,clientii sunt cei care ne recomanda,numarul acestora fiind constant in crestere si diversificat, atat national cat si international, caile ferate au la baza produse Pamirco. Zilnic se continua adaptarea la cerintele pietei si preocuparea de perfectionare profesionala, pentru a fi sigur de calitatea serviciilor pe care o ofera clientilor – cheia succesului care i-a ajutat sa primeze in acest domeniu. Astazi, Pamirco detine 529701 de traverse prelucrate.

 

Railway sleepers- produse durabile de neinlocuit

Proprietatea fiecarei traverse in parte incepe cu materialul din care sunt confectionate. Desi industriile se folosesc de o multitudine de materiale pentru prelucrare, Pamirco lucreaza de peste 15 ani doar cu material lemnos, motiv pentru care traversele inclusiv sunt din lemn.

Lemnul,in speta cel de esenta tare, este un material nu foarte usor de prelucrat, insa care detine o serie de caracteristici esentiale, care slefuite in mod corect, pot oferi rezultate pe o perioada mai lunga de timp.

Pentru a prelungi durata de viata a traverselor, cei de la Pamirco folosesc un creozot de o calitate superioara care sa asigure durabilitatea necesara in cazul constructiilor de cai ferate, acesta fiind unul de WEI-Tip C, prin metoda de VID-PRESIUNE.

Traversele din lemn indeplinesc gradul de rezistenta si durabilitate care sa ofere siguranta transportului feroviar, elasticitate si stabilitate deplina, cat si imposibilitatea deraierii trenurilor.

 

Railway sleepers – calitate asigurata de Pamirco

Daca erai nesigur cu privire la firma producatoare catre care sa te indrepti, recomandarea noastra este sa fii atent la experienta pe care o detin, la clientii pe care ii are si la numarul de produse cu care exceleaza pe piata traverselor.

Daca esti in cautare de produse de calitate, durabile si rezistente, alege sa investesti in traverse de cale ferata marca Pamirco si vei avea siguranta unei cai ferate stabile si eficiente chiar si pe o perioada mai lunga de timp. Indiferent de produsul pe care alegi sa il achizitionezi de la ei, vei putea fi sigur ca investitia ta este justificata prin produse si materiale de calitate superioara prelucrate prin experienta si prin aparaturi moderne care sa sporeasca rezultatul final.

Intra acum pe sitel-ul celor de la Pamirco si pune-te la curent cu modul de prelucrare a traverselor si de toate informatiile necesare inainte de a achizitiona un produs; alege calitatea – Pamirco.