Tot ce trebuie sa stii despre piscinele gonflabile

Tot ce trebuie sa stii despre piscinele gonflabile Tot ce trebuie sa stii despre piscinele gonflabile

Cand se intoarce vremea buna, cu totii avem aceeasi dorinta, sa ne racorim in timp ce ne bucuram de momente alaturi de prieteni si familie. Si unele echipamente au fost special concepute in acest scop, cum ar fi piscina gonflabila, care nu ofera altceva decat avantaje, incepand cu pretul sau impresionant. 

Cu toate acestea, nu toate piscinele de acest tip sunt exact aceleasi si a sti care dintre ele se deosebesc de toate celelalte poate fi un adevarat curs de obstacole. In acest articol, am vrut sa va oferim un ghid pentru a alege cele mai bune piscine gonflabile ale momentului, care ar trebui sa va ajute sa stiti rapid care dintre ele este cea mai buna pentru dvs.

Dimensiune si capacitate

Acestia sunt principalii factori de care ar trebui sa tineti cont inainte de a va cumpara piscina gonflabila. Dimensiunea si capacitatea vor determina locul in care puteti instala piscina.

Pentru a va face o idee, o piscina mare poate avea 90 cm inaltime si 4,5 metri in diametru.

Desigur, cu cat piscina este mai mare, cu atat poate avea mai multa apa. Adica, cu cat este mai multa apa, cu atat se cheltuie mai mult pentru curatare si apa. Prin urmare, este, de asemenea, necesar sa se respecte numarul de litri pe care il poate acumula piscina gonflabila.

De exemplu, o piscina pentru copii poate avea o capacitate de 25 de litri. Pentru copiii peste 4 ani, aceasta cantitate poate ajunge la 60 de litri. Pentru cei mai mari, cei de 1.000 de litri functioneaza bine.

Pentru adulti, in general, cel mai recomandat este de 3.000 de litri. Dar, pentru intreaga familie, puteti avea bazine gonflabile de pana la 20 de mii de litri.

Format

Formatul poate parea o alegere personala, dar adevarul este ca acest factor poate influenta spatiul pe care il aveti la dispozitie.

Cele mai comune modele de piscine gonflabile sunt cele rotunde. Asta pentru ca, in general, ocupa mai putin spatiu. Dar veti gasi si o piscina gonflabila patrata si dreptunghiulara.

In plus, unele modele vin chiar cu scaune interne care fac parte din structura piscinei in sine.

Tema

Daca sunteti in cautarea unui bazin pentru copii, ar trebui sa luati in considerare subiectul. Mult mai mult decat desene, forme si culori, cele mai moderne modele ofera structuri care stimuleaza jocul.

Astazi este posibil sa gasesti piscine gonflabile pentru copii care au tobogan, mini loc de joaca, fantana de apa, papusi si acoperisuri.

Desi atractiv, acest tip de piscina gonflabila ocupa de obicei un spatiu mai mare decat cele traditionale rotunde. Prin urmare, luati in considerare si dimensiunile acestor modele inainte de a cumpara.

Echipamente si accesorii pentru piscina dvs. gonflabila

O piscina gonflabila trebuie, de asemenea, sa fie insotita de mai multe echipamente si accesorii diferite care sa ii permita sa ramana la fel de functionala ca in prima zi, asigurand in acelasi timp siguranta sa fizica si sanitara. Cand incepeti sa cautati piscina gonflabila perfecta, luati in considerare aceste cateva accesorii, deoarece acestea vor fi sursa maxima satisfactie. Si sa recunoastem, fara ele, investitia dvs. s-ar putea transforma rapid intr-o necaz.