Top idei romantice de întâlnire din toate timpurile

Top idei romantice de întâlnire din toate timpurile Top idei romantice de întâlnire din toate timpurile
Păstrați-l împreună când sunteți separat

Pentru cei care trebuie să facă distanțe lungi, o întâlnire săptămânală cu filmul este o idee perfectă pentru a-l menține în viață. Alegeți ceva care vă place și urmăriți în același timp, trimitând mesaje text sau apelând pentru a împărtăși scenele care vă plac sau pe care le urâți

Ia un curs de dans

Cu dansul, puteți obține intimitatea romantică și vă puteți distra în același timp.

Citiți aceeași carte

Citirea în brațele celuilalt vă leagă atât fizic, cât și spiritual.

Check Out A Jazz Pub

Îmbracă-te în cele mai bune lucruri și trăiește-le așa cum ai fost în filmul La La Land. Bucurați-vă de jazz live, beți whisky (sau băutura dvs. la alegere) și transportați-vă într-o altă eră ... minus Ryan Gosling, desigur ..

Joaca jocuri

Fie că este vorba de șah sau de unele jocuri de societate ciudate, este întotdeauna distractiv să devii competitiv. Concurența este sexy, nu?

Mergi la concertul muzicianului tău preferat

Vedeți un concert - nu doar headlineri majori în locații uriașe, ci vizitați locuri mai mici care prezintă artiști independenți și debutanți.

Faceți o fotografie frumoasă reciprocă

Fă-ți misiunea să începi să faci fotografii cu tot ceea ce vezi. Mergeți într-o plimbare cu mașina și găsiți locuri minunate de fotografiat.

Antrenează-te pentru o cursă împreună

Gândiți-vă cât de minunat se va simți atunci când alergați primii 5K - sau maraton! Și apoi gândește-te la sexul post-maraton ...

Show-uri de Improvizatii

Nu numai că participarea la aceste spectacole este în general mult mai ieftină decât cumpărarea de locuri pentru teatrul „tradițional”, improvizatorii cer adesea participarea publicului - și vând bere în spate.

Mergeți la un târg de stradă

Datele nu trebuie să fie întotdeauna costisitoare și fanteziste. Puteți experimenta bucuria de a descoperi noi alimente și vânzători.

Du-te la bowling

Îmbracă-ți cea mai tare ținută retro și pur și simplu castron.

Petreceți noaptea lângă șemineu

Flăcările îți vor face noaptea mult mai sexy. Aprinde un foc, stinge luminile și vorbește cu tipul tău până când nu există decât jar.

Fii prins în ploaie

Afară ploioasă? Grozav! Luați-vă tipul și mergeți în aer liber. A fi prins într-un duș de primăvară te obligă destul de mult să încuie buzele într-o îmbrățișare pasională.

Faceți masaje

Da, este cu siguranță o necesitate atunci când vine vorba de romantismul unui cuplu. Mergeți la spa și faceți ceea ce trebuie făcut

Mergeți la o plimbare cu barca

Dacă vă gândiți la asta, viața este într-adevăr doar o excursie gigantică cu barca, nu-i așa? Și fetele ... relaxează-te și lasă-l pe tip să vâslească ~~