Top destinatii Europa in 2021

  • Marţi, 10 Noiembrie 2020
  • Turism
  • Publicat de
Austria Austria

Vara se apropie cu pasi repezi si, daca ar fi un alt an, 6,7 milioane de americani ar fi cercetati cainii ghidurile lor Rick Steves, isi vor practica olandezii si vor fi psihic pentru vacanta de vara in Europa. Dar 2020 este ... diferit.

Exista semne ca lucrurile ar putea incepe sa revina peste iaz: multe tari europene au inceput sa reduca masurile de blocare in aceasta luna, iar Grecia spune ca se va redeschide turistilor in iulie. si inca din iunie, American, Delta si United Airlines intentioneaza sa reia o parte din serviciile lor transatlantice catre principalele hub-uri europene.

Totusi, interdictia Europei de a calatori in strainatate a fost extinsa pana la 15 iunie si o mare parte din SUA ramane partial sau complet inchisa . in noua noastra norma, este greu sa ne imaginam picnicand de-a lungul Senei sau sorbind gin-tonics in Barcelona in curand.

In acest scop, va aducem tot ce este mai bun din Europa. Exista un total mare de 48 de tari pe acest continent ultra-divers, de la Islanda in nord pana la Cipru in sud si chiar pana in Muntii Ural din Rusia. Iata cele mai frumoase locuri de vazut in fiecare; adaugati-i la lista de cupe pentru 2021.

Austria - Alpbach

In opinia noastra profesionala, nu este nimic mai frumos decat inhalarea unor cantitati obscene de branza si sunca in timp ce faceti drumetii prin Alpi pe „ Cheese Road ”. Insa Alpbach, Austria, a fost ales cel mai frumos sat din Austria de catre ... toti oamenii din toata Austria si cine suntem noi sa ne certam? Campurile verzi si luxuriante ale zonei au fost o locatie de filmare pentru The Sound of Music, iar in timpul iernii, dealurile sunt si mai vii, pe masura ce partiile de schi acoperite cu zapada.

Albania - Plaja Ksamil

Albania este in topul listei de dorinte pentru vacanta pe plaja in aceasta vara? Nu cred asta. Poate asta pentru ca nu ati vazut plaja de la Ksamil, bijuteria de pe Riviera Albaneza, cu nisip alb orbitor, apa turcoaz si trei insule idilice in golf. Nu uita de snorkelul tau.

Andorra - Lagos de Tristaina

Aceste lacuri de munte inalt sunt rasplata dvs. pentru ca ati urmat traseul de drumetii Estanys de Tristaina, un traseu de 3 mile langa granita cu Franta, in nordul acestui principat de marimea muscaturii. Caii cu pasunat liber stau aici, probabil pentru combinatia ucigasa de apa proaspata si privelisti minunate. Luati un picnic si ceva de purtat pentru scufundarea dvs. bine castigata.

Armenia - Manastirea Tatev

Aceasta manastire veche de 1.000 de ani a indurat o istorie aproape la fel de dramatica ca si starea sa de pe varful stancii, invadatorii imperiali ravnind-o pe rand si chiar ciudatul cutremur zguduit lucrurile. Legenda spune ca numele provine din momentul in care un ucenic a cazut din turn si a chemat ca Dumnezeu sa-i dea aripi - „Ta tev” in armeana. Probabil cel mai bine este sa nu verificati daca acel truc mai functioneaza.