Top cele mai vizitate locuri in Las Vegas

  • Sâmbătă, 1 Iulie 2023
  • Turism

Las Vegas este cunoscută drept capitala divertismentului din lume, și cu un motiv întemeiat. Orașul găzduiește unele dintre cele mai iconice hoteluri, cazinouri și atracții din lume, făcându-l o destinație de neratat pentru oricine caută o experiență de neuitat.

The Las Vegas Strip este o porțiune de patru mile de șosea care găzduiește unele dintre cele mai faimoase hoteluri și cazinouri din lume. Vizitatorii pot plimba pe lângă strip și pot admira priveliștile și sunetele orașului, inclusiv celebrele fântâni de la Bellagio și Turnul Eiffel înalt de la hotelul Paris Las Vegas.

The Bellagio  este unul dintre cele mai faimoase hoteluri din Las Vegas și găzduiește celebrele fântâni care au fost prezentate în numeroase filme și emisiuni de televiziune. Vizitatorii pot urmări dansul fântânilor pe muzică și se pot bucura de priveliștile impresionante ale liniei orizontului din Las Vegas. 

The Venetian este un hotel și cazinou luxos inspirat de orașul Veneția, Italia. Vizitatorii pot face o plimbare cu gondola prin canalele hotelului și se pot bucura de arhitectura și operele de artă uimitoare din întregul hotel.

The Stratosphere Tower este cea mai înaltă turn de observare independentă din Statele Unite și oferă priveliști impresionante asupra orașului Las Vegas de pe platforma sa de observare. Vizitatorii pot experimenta senzații tari la atracțiile turnului, inclusiv un salt cu elasticul și o montagnă-rusă care atârnă de marginea turnului.

Fremont Street este o stradă istorică în centrul orașului Las Vegas și găzduiește unele dintre cele mai iconice atracții ale orașului. Vizitatorii pot vedea faimoasa reclamă cu cowboy neon și se pot bucura de numeroasele magazine, restaurante și artiști stradali din zonă.

The Mob Museum este un muzeu dedicat istoriei crimei organizate din Statele Unite și este o atracție de neratat pentru oricine este interesat de istoria Las Vegasului. Muzeul prezintă expoziții interactive și artefacte legate de celebrii mafioți și de impactul lor asupra culturii americane.

The High Roller este cea mai înaltă roată de observare din lume și oferă priveliști impresionante ale liniei orizontului din Las Vegas. Vizitatorii se pot bucura de o plimbare de 30 de minute cu roată și pot admira priveliștile și sunetele orașului de sus.

The Neon Museum este un muzeu unic dedicat conservării și expunerii semnelor neon istorice din Las Vegas. Vizitatorii pot participa la un tur ghidat al muzeului și pot învăța despre istoria semnelor neon iconice ale orașului.

The Mirage este un hotel și cazinou luxos care găzduiește vulcanul iconic care erupe în fiecare seară în fața hotelului. Vizitatorii pot urmări spectacolul spectaculos și se pot bucura de numeroasele magazine și restaurante din cadrul hotelului.

Barajul Hoover este situat în apropiere de Las Vegas și este o atracție de neratat pentru cei interesați de inginerie și istorie. Vizitatorii pot participa la un tur al barajului și pot afla mai multe despre construcția sa și impactul pe care l-a avut asupra zonei înconjurătoare.

Las Vegas este un oraș al posibilităților infinite de divertisment și emoție, iar acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante locuri de vizitat. Indiferent dacă sunteți interesat de jocuri de noroc, cumpărături sau turism, există ceva pentru fiecare în Orașul Păcatelor.