Top cele mai scumpe deserturi din lume

  • Sâmbătă, 26 Iunie 2021
  • Diverse
Top cele mai scumpe deserturi din lume Top cele mai scumpe deserturi din lume

La Madeline au Truffle

Este frantuzesc, așa că știi că va fi delicios și scump. Este realizat în Norwalk de Knipschildt și vă va costa 250 USD doar pentru o bucată.

 

Beyond Gourmet Jelly Beans

Recunoașteți-o, cu toții dorim din când în când jeleuri de 24 de carate acoperite cu aur. Această creație a lui David Klein, ambalată într-un borcan de cristal, vă costă 500 USD.

Golden Phoenix Cupcake

Acesta este un cupcake special pe care îl vând la un Bloomsbury's din Dubai Mall. Aproape întregul lucru este scufundat în aur, deci nu ar trebui să fii surprins că are un preț ridicat de 1.000 USD. Îți oferă chiar și o lingură de aur cu care să o mănânci.

Golden Opulence Sundae Întotdeauna cu aurul! Acesta a fost realizat pentru prima dată în Serendipity 3 din New York City. Deoarece ingredientele sunt atât de scumpe și rare, restaurantul îți cere să faci o notificare de două zile dacă intenționezi să ai acest desert de 1.000 de dolari. Totuși, trebuie să păstrezi paharul de cristal în care servesc desertul!

Krispy Kreme’s Luxe Doughnut

Această gogoșă specială a fost creată în 2014 pentru scopuricaritabile. După cum puteți ghici, era acoperit cu aur, dar acesta avea și diamante comestibile. De asemenea, avea un lotus de ciocolată și un preț de 1.685 USD. Sunt mulți bani pentru o gogoasă.

Chocolate Frrrozen Haute Ice Cream Sundae

La fel ca celelalte cupe, acesta a fost creat și la Serendipity 3. Nu sunt sigur ce fac primele două Serendipities, dar trebuie să își intensifice jocul. Cu toate acestea, acest 25.000 de dolari înșeală puțin - îți oferă o brățară de aur cu diamante incrustate, dacă o cumperi. Și o lingură de aur cu care să mănânci, desigur. Nu pot mânca lucruri scumpe cu o lingură ieftină.

Budinca de ciocolată a hotelului Lindeth Howe Country House La 34.000 de dolari, acesta este aproape cel mai scump desert pe care îl poți obține fără a înșela (a oferi cuiva un inel cu 5 căpșuni nu este un desert, este un inel cu diamante). Această budincă trebuie rezervată cu trei săptămâni înainte și ingredientele includ frunze de aur (desigur), bomboane de ciocolată, caviar și un diamant. Diamantul nu este comestibil totuși. Dar poți mânca orice altceva, așa că poftă bună!