Top 8 teste de sarcina la domiciliu

  • Marţi, 17 Noiembrie 2020
  • Familie
  • Publicat de
test sarcina test sarcina

Trebuie sa va ardeti intrebarea - cum sa testati sarcina acasa? Iata cateva modalitati usoare de a afla despre sarcina folosind ingrediente usor disponibile acasa. Daca doriti sa aflati in cate luni sunteti insarcinata accesati calculator sarcina.

1. Test de sarcina cu sare

Fiecare raft de bucatarie va avea sare in el. Tot ce aveti nevoie pentru un test de sarcina acasa cu sare este o proba de urina colectata dimineata, un varf sau doua de sare si un pahar curat pentru a amesteca ingredientele.

2. Test de sarcina pentru zahar

Zaharul este ceva de care veti pastra intotdeauna un stoc de acasa. Din acest motiv, aceasta metoda este considerata a fi cea mai usoara dintre toate. Tot ce aveti nevoie pentru acest test este o proba de urina colectata imediat ce va treziti, un castron si o lingura de zahar. Iata ce trebuie sa faceti.

3. Test de sarcina cu bicarbonat de sodiu

Folosim bicarbonat de sodiu in bucatarie in multe scopuri, mai ales atunci cand facem paine dospita. Dar are si puterea de a indica daca sunteti gravida. Pentru asta, tot ce aveti nevoie este bicarbonat de sodiu, o proba de urina si o ceasca curata.

4. Test de sarcina la grau si orz

Graul si orzul fac parte din sistemul alimentar al fiecarui indian. stiati ca acestea va pot ajuta si sa va determinati starea de sarcina? Da! Ambele seminte germineaza de doua ori mai repede in urina unei femei insarcinate decat in ​​apa. Pentru test, aveti nevoie de seminte de orz si grau, proba de urina si un castron curat.

5. Test de sarcina cu pulbere de mustar

in cazul in care aveti o perioada intarziata si banuiti ca sunteti gravida, puteti utiliza acest test de sarcina de casa in loc sa va grabiti la o farmacie pentru a cumpara un kit de testare a sarcinii. Tot ce aveti nevoie pentru acest test este jumatate pana la ¾ cana de pulbere de mustar si o cada plina cu apa calda. Se spune ca pulberea de mustar iti incalzeste corpul si te ajuta sa scapi de perioadele intarziate.

6. Papadia lasa testul de sarcina

Acest test de sarcina la domiciliu s-a dovedit a fi foarte precis. Deci, daca aveti o planta de papadie in curtea din spate, puteti profita de acest test. Tot ce aveti nevoie sunt niste frunze de papadie, o foaie de plastic si proba de urina colectata dimineata devreme.

7. Depozitarea testului de sarcina in urina

Un alt test eficient de sarcina de casa este pur si simplu observarea urinei depozitate. Tot ce aveti nevoie este un borcan de sticla si o proba de urina colectate dimineata devreme.

8. Test de sarcina la vin

Stiati ca puteti folosi vinul ca unul dintre testele de sarcina acasa? Tot ce aveti nevoie pentru aceasta este o proba de vin si urina colectata dimineata.