Top 5 supermarketuri din Romania

  • Joi, 20 Iunie 2024
  • Afaceri
  • Publicat de
Top 5 supermarketuri din Romania Top 5 supermarketuri din Romania

Te-ai întrebat care sunt cele mai populare magazine printre români? 

Pe scurt, Lidl, Kaufland, Profi, Penny Market și Mega Image sunt cele mai populare lanțuri de supermarketuri din România. Lidl și Kaufland, originare din Germania, sunt apreciate pentru prețurile accesibile, gama largă de produse și curățenia magazinelor. Profi s-a remarcat prin conceptul de magazine de proximitate, amplas convenabil în cartiere. Penny Market (Rewe) atrage prin oferte atractive și promovarea produselor locale. Mega Image, un lanț autohton, oferă un acces ușor la produse proaspete în cartierele rezidențiale. Aceste rețele sunt preferate de români datorită raportului calitate-preț bun, varietății de produse și experienței de cumpărături plăcute.

Lidl

Lidl este unul dintre cele mai populare lanțuri de supermarketuri prezente în România. Originară din Germania, această rețea și-a câștigat rapid aprecierea clienților datorită gamei variate de produse la prețuri accesibile. Lidl pune accent pe articolele de marcă proprie, dar oferă și produse de brand-uri renumite. Magazinele Lidl impresionează prin curățenie, organizare excelentă și personal prietenos.

Kaufland

Kaufland, alt gigant german din domeniul supermarketurilor, este o prezență puternică pe piața românească. Aceste magazine impresionează prin spațiile generoase, oferta vastă de produse alimentare și non-alimentare, precum și prin departamentul pentru produse proaspete. Kaufland excelează la capitolul produse proaspete, din carne și pește până la fructe și legume. Prețurile sunt, de asemenea, foarte atractive.

Profi

Rețeaua de supermarketuri Profi a câștigat rapid teren în România datorită conceptului de magazine de proximitate. Aceste unități de dimensiuni mai mici sunt amplasate strategic în orașe și cartiere pentru a oferi clienților acces rapid la produse de bază la prețuri avantajoase. Profi se remarcă prin gama variată de produse, precum și prin promovarea constantă a ofertelor și reducerilor.

Penny

Rewe, prin brandul său Penny Market, este un alt lanț de supermarketuri apreciat de români. Aceste magazine se concentrează pe produse alimentare de calitate la prețuri accesibile. Penny Market se distinge prin ofertele săptămânale atractive și prin promovarea produselor locale și tradiționale românești.

Mega Image

Mega Image este o rețea de supermarketuri de proximitate cu origini în România. Aceste magazine de dimensiuni mai mici sunt ușor de găsit în cartierele rezidențiale și oferă o gamă variată de produse alimentare și non-alimentare. Mega Image pune accent pe produse proaspete și pe o experiență de cumpărături convenabilă și prietenoasă.

Imagine de pe Freepik.