Top 5 opțiuni pentru chiuveta ta de bucătărie

Chiuvetele din oțel inoxidabil au servit drept cai de lucru în lumea contemporană a designului bucătăriei de peste un secol. Și, deși vor fi întotdeauna o caracteristică atemporală - mai ales pentru cei cu buget redus sau care au nevoie de o chiuvetă care să reziste testului timpului - unii proprietari ocolesc oțelul inoxidabil și se uită către cele mai recente tendințe în chiuvetele de bucătărie.

Acum, nu ne înțelege greșit. Nu spunem că chiuvetele din oțel inoxidabil se demodează; sunt asemănătoare cu bucătăriile albe - a.k.a. „întotdeauna în stil”. Dar, pe baza unora dintre alegerile recente ale clienților noștri, cei care aleg să transmită opțiunile de chiuvetă din inox par să prefere alternative inovatoare care adaugă puțin mai multă culoare designului bucătăriei lor.

Apelați la antreprenori de încredere în remodelarea bucătăriei din apropierea dvs. pentru a găsi materiale pentru chiuvetă care nu numai că arată grozav, ci și care îndeplinesc cerințele de durabilitate și întreținere ale familiei dvs.

Care este tendința actuală în chiuvetele de bucătărie?Chiuveta albastru-alb-weybournne

Aici, aruncăm o privire asupra unor tendințe care merg dincolo de oțel inoxidabil și în materiale alternative pentru chiuvete de bucătărie, precum și finisaje care pot adăuga ceva în plus chiuvetei de bucătărie.k.

Chiuvetele de fermă continuă să fie în tendințe, deoarece sunt cu adevărat versatile - lucrând atât cu stiluri de design tradiționale, cât și moderne. În plus, bazinele lor mari, deschise, asemănătoare unui recipient, pot găzdui mâncăruri chiar și din cele mai aglomerate bucătării. Până de curând, chiuvetele de fermă erau disponibile în mare parte fie din oțel inoxidabil, fie din porțelan alb. Acum, sunt oferite într-o gamă de finisaje, inclusiv lut ars, piatră naturală, cupru și chiar lemn

În timp ce vorbim despre varietatea chiuvetelor de fermă, a existat o creștere a utilizării fronturilor de șorț texturate. Având o față expusă, acest vas pentru chiuvetă este adânc și lat, extinzându-se puțin dincolo de dulapul inferior. Împreună cu chiuvetele încastrabile și sub suprafață, chiuvetele cu șorț sunt, de asemenea, solicitate astăzi.

Majoritatea fac parte din designul chiuvetei permanente, dar apreciem capacul pentru șorț pentru chiuvetă Elkay Crosstown pentru o opțiune de șorț interschimbabil. Chiuvetă de fermă din oțel inoxidabil cu șorț interschimbabil. Acum puteți avea tot ce este mai bun din toate lumi, inclusiv fronturile șorțurilor care reflectă tendințele fluctuante în designul bucătăriei.

3. Chiuvete și accesorii pentru stație de lucru

Chiuvetele de la stația de lucru îmbunătățesc funcția oricărei bucătării și sunt deosebit de benefice în spații mai mici și designuri de bucătărie accesibile. Plăcile de tăiat glisante, scândurile de scurgere și inserțiile pentru strecurătoare nu numai că optimizează funcționalitatea, dar ajută și la menținerea bucătăriilor murdare la minimum. Rafturile însoțitoare pot, de asemenea, să țină alimentele sau vesela de metal de pe suprafața chiuvetei, ceea ce facilitează păstrarea aspectului nou-nouț al porțelanului sau al altor finisaje de culoare deschisă pentru chiuvetă.

4. Chiuvete finisaj piatragranit-chiuveta-2

Vorbind despre finisaje diferite, asta ne conduce la chiuvete din granit atât uimitoare, cât și practice. Deși acestea nu sunt de fapt realizate în întregime din granit, opțiunile de chiuvetă compozită includ pete și cristale din granit și alte pietre naturale. Ca rezultat, proprietarii de case se pot bucura de o chiuvetă neporoasă (adică mai igienic) în aproape orice nuanță și finisaj pe care și-l doresc, inclusiv aspectul din piatră naturală.

Mulți proprietari care aleg plăci de granit sau cuarț apreciază faptul că chiuveta lor se poate amesteca perfect cu blatul lor. Un alt beneficiu al chiuvetelor din granit și cuarț? Ele pot funcționa în aproape orice spațiu, făcându-le extrem de funcționale și disponibile în stiluri și forme unice.

5. Integrare fără sudură în chiuvetăChiuvetă integrată în Corian

În timp ce modelele tradiționale de bucătărie îmbrățișează mai multe texturi, elemente decorative și un pic de „mix și potrivire” eclectic sau „imperfecțiuni intenționate”, moderniștii devotați și unii proprietari preferă pur și simplu bucătăriile cât mai perfecte posibil.

Unde pot găsi antreprenori de încredere în remodelarea bucătăriei în apropierea mea?

Dacă sunteți în căutarea unui upgrade de ultimă generație sau a celor mai bune materiale pentru chiuveta de bucătărie, cum ar fi chiuvetele din oțel inoxidabil, suntem aici pentru asta. Și, dacă finisajele din inox nu sunt ceașca ta de ceai, Homemax.ro are o mulțime de alte opțiuni pentru a se potrivi oricărui stil de bucătărie. Echipa noastră de experți experimentați este aici pentru a vă ajuta să profitați la maximum de remodelarea bucătăriei dumneavoastră - indiferent de amploarea proiectului.