TOP 5 accesorii pentru casa care nu se vor demoda niciodată

Accesorii si decoratiuni pentru acasa Accesorii si decoratiuni pentru acasa

Amenajarea unei case nu este niciodată completă fără accesoriile potrivite.

Fie că îţi sporesc confortul, fie că te ajută să obţii un aspect estetic plăcut, ai nevoie de accesorii ca să te bucuri de o amenajare completă.

Dacă eşti adeptul/a zicalei “less îs more”, adică preferi câteva accesorii, dar care să meargă perfect cu restul pieselor de mobilier, atunci este o idee bună să te îndrepţi către piese timeless.

Iată TOP 5 accesorii pentru casa care nu se vor demoda niciodată:

Vazele din sticlă transparenta

Dacă vrei un accesoriu care să se potrivească cu orice fel de decor, atunci vază din sticlă transparenta este cea mai bună alegere.

O poţi aşeza pe măsuţa de cafea, pe birou, pe noptieră sau pe masa din bucătărie. Găseşti vaze din sticlă transparenta foarte uşor, online sau în magazinele de home & deco.

Vazele cu design clasic, precum cele din sticlă, nu se vor demoda prea curând şi se potrivesc pentru o mulţime de decoruri cu flori proaspete. 

Oglinzile

O altă piesă de decor care nu va ieşi prea curând din trend este oglinda. Acestea sunt populare de sute de ani.

Creează impresia de spaţiu, sunt de folos când te îmbraci sau te aranjezi şi le poţi aşeza în orice cameră.

Optează pentru oglinzi cu rame din lemn sau metalice, care se asortează uşor cu orice tip de amenajare,

Aşternuturile în culori pământii

Dormitorul trebuie să fie o oază de relaxare, fie că vrei să urmăreşti un serial sau un film, fie că vrei să citeşti sau să te odihneşti.

Dacă vrei o amenajare care să nu iasă din trend, achiziţionează aşternuturi în culori pământii, care inspiră linişte şi calm.

Printre cele mai bune alegeri se număra lenjeriile de pat gri, bleu, bej, roz pal sau albe.

Lustrele cu design clasic

Lustrele reprezintă cea mai simplă alegere când vine vorba de corpuri de iluminat.

Dacă alegi modele clasice, precum cele cu forme geometice sau cele cu inserţii din lemn ori materiale textil, le vei putea păstra pentru ani în şir.

Lustrele cu design clasic, în culori neutre sunt ideale pentru dormitor, living sau bucătărie.

Ca să completezi amenajarea, foloseşte becuri LED cu lumina caldă, pentru o atmosferă intimă.

Pe lângă lustre, mai există şi alte corpuri de iluminat ce nu se demodează uşor, precum lampadarele înalte şi veiozele cu abajur.

Cauta modele cu linii simple şi curate, în culori precum auriu, gri, argintiu, alb sau crem.

Covoarele cu fir scurt

Covoarele se numără şi ele printre cele mai populare piese de decor, ce îşi au originea în Antichitate, chiar în anii 2000-3000 i.Hr. Ele rămân de actualitate şi astăzi şi merită să le incluzi în amenajarea casei tale, atât pentru aspectul lor plăcut, cât şi pentru confort. Optează pentru covoare cu fir scurt, în culori uni sau cu modele delicate. Aşează-le pe holuri, în camera de zi sau în dormitor.

Ca să te bucuri de o casă frumoasă şi primitoare pentru ani în şir, investeşte în accesorii care să treacă cu brio proba timpului. Îndreaptă-te către vaze din sticlă, oglinzi, covoare cu fir scurt şi lenjerii de pat în nuanţe pământii.