Top 10 motive pentru care ar trebui să-ți înscrii copilul gratuit în tabăra de vară Novakid Easy Breezy Summer Camp

novakid-easy-breezy-summer-camp novakid-easy-breezy-summer-camp

Vacanța a început, iar spre bucuria tuturor și anul acesta va avea loc Easy Breezy Summer Camp, tabăra de vară online pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-15 ani, în perioada 13 iunie-29 august.

Poate că „a învăța” nu e cel mai cool verb folosit în timpul vacanței, însă Novakid demonstrează că poate fi jucăuș, relaxant și prietenos. Realist vorbind, dorința cea mai mare a unui părinte este ca și pe timpul verii copilul să beneficieze de activități educative, cum ar fi interacțiunea cu alte culturi și personalități, pe care cel mic să le poată recunoaște și pe care să le descopere. Tabăra de vară Easy Breezy oferă această oportunitate, în care copiii din diverse regiuni se pot distra și cunoaște îndeaproape.

Rezultatele? Într-un timp relativ scurt, copilul va manifesta interes față de limba engleză, nu va mai fi introvertit când va comunica în altă limbă decât cea maternă, iar curiozitatea și atracția față de necunoscut vor fi permanent dezvoltate.

Tabăra Easy Breezy organizată de Novakid România este oportunitatea de a dobândi curaj, interes și cunoștințe suplimentare de limba engleză.

Tehnicile de predare Easy Breezy Summer Camp sunt adaptate în funcție de vârsta, nivelul de dezvoltare și caracteristicile individuale ale elevului

Gradul de cunoaștere și capacitatea de a exersa cunoștințele deprinse sunt esențiale în procesul educațional. Informațiile noi au nevoie de timp și înțelegere, iar metodele folosite de Novakid sunt pliabile pentru tipologia oricărui copil.

Limba engleză nu e doar teorie, ci o practică exersată prin meta-joc

Activitățile și lecțiile sunt diversificate, atractive și bazate pe jocuri. Studentul se va putea bucura de interactivitate, iar acest fapt va facilita menținerea atenției și a interesului față de materie, prin seriile de construit orașe, lego, gătit, scene de teatru, gaming, olărit sau chiar prin clubul de canto, unde copiii vor învăța cântece în engleză.

Folosirea realității virtuale și a tehnologiei 3D

Interesul vine la pachet cu instrumentele de învățare, care sporesc dorința de a descoperi. Novakid utilizează realitatea virtuală și tehnologia 3D pentru a-i ține pe copii, dar și pe profesori, conectați la actualitate și plini de entuziasm, oferind tururi virtuale în lumii și lucruri înconjurătoare gata să se lase descoperite.

Programa modernă de predare a limbii engleze

Standardele internaționale, alături de profesorii acreditați, reprezintă un punct forte, iar programa adoptată în tabără virtuală Novakid oferă studentului libertatea de a se interesa de lucrurile care îi plac și care îl pasionează. Subiectele abordate cuprind informații din fiecare domeniu de activitate integrat în curricula acestui proiect, precum lucru manual, actorie, artă, programare, știință sau călătorii.

Lecții înregistrate și mii de zâmbete

Colecția de zâmbete ale copiilor constituie cartea de vizită a taberei Easy Breezy. Toate orele sunt înregistrate, pentru ca recapitularea să aibă loc oricând se dorește. Dovada eficienței? Stările de bine și miile de fețe fericite ale elevilor noștri. 

Atelierele, mijloc de dezvoltare a abilităților și creativității

Sesiunile de formare din cadrul Easy Breezy Summer Camp presupun diverse ateliere, care îmbină cu succes partea teoretică cu cea practică. De asemenea, acestea asigură un mediu de dezvoltare prielnic și prietenos, în care cel mic își descoperă și fructifică aptitudinile.

Competiții la pachet cu multe premii

Novakid urmărește spiritul competitiv și susține studenții remarcabili. Concursurile sunt des implementate în cadrul taberei, iar premierea rezultatelor nu întârzie să apară.

Oportunități de comunicare pe arii extinse

Cei mici au posibilitatea de a lega prietenii și de a comunica cu persoane din alte țări. Acest exercițiu este extrem de important pentru interiorizarea cunoștințelor lingvistice. 

Monitorizarea progresului de către părinți 

Adultul are posibilitatea de a monitoriza activitatea și programul copilului, iar partea interesantă este că nu doar cel mic are acces 24/7 la asistență din partea  profesorului, ci și părintele. Legătura poate fi luată prin chatul din contul personal, messenger sau e-mail.

Raport calitate-preț avantajos

Pentru toți părinții, aspectul acestui raport este unul important. Costurile pachetelor de cursuri Novakid pot fi consultate pe site-ul de înregistrare la Easy Breezy Summer Camp, însă partea cea mai bună urmează acum! Dacă dețineți un abonament activ de 12 sau 24 săptămâni, întreaga tabără Easy Breezy e gratuită pentru copilul dvs. De reținut este faptul că prima lecție e de probă, unde se va observa nivelul de engleză pe care cel mic îl are, dar și  programul potrivit și captivant care i se potrivește.

Dacă doriți ca piticul dumneavoastră să profite de experiența memorabilă Novakid în timpul vacanței de vară, puteți accesa www.novakid.ro, iar mai apoi să îl înscrieți. Viitorul copiilor depinde la început de alegerile părinților!