Top 10 minciuni spuse de femei

Top 10 minciuni spuse de femei Top 10 minciuni spuse de femei

Top 10 minciuni spuse de femei. Oricat de mult am vrea noi sa parem nevinovate, de fapt și noi facem aceleași greșeli precum barbații. Și noi inșelam, și noi eșuam, și mai ales, da, și noi mințim. Cum cand? De fiecare data cand i se ivește ocazia. Nu așa se face?

insex.ro iti prezinta, așadar, top 10 minciuni spuse de femei!

1. Marimea nu conteaza. O spunem atat de des, incat probabil vom incepe s-o credem. Wait! Nu! Nu, nu! Asta nu se va intampla niciodata, caci nu este adevarat. Marimea chiar conteaza, așa ca tu și ”pixul tau” va puteți duce sa scrieți alta istorie, ca pe a noastra o scriem chiar noi, la nevoie.

2. Nu am simulat niciodata orgasmul. Bullshit! Iți amintești seara aia in care te-ai simțit ca un taur comunal, chiar dupa ce ne-am certat ingrozitor? Ei bine aia a fost repetiția mea pentru admiterile la Facultatea de Teatru. Atat de fals a fost și atat de ușor ai fost dus de nas. Nu exista femeie care sa nu-și fi simulat macar o data orgasmul. Ca era pe graba, ca nu era ce trebuie, ca una-alta, important e ca da, se intampla sa și simulam.

3. Ești singurul care ma face sa ma simt așa. Tu și inaintea ta x, și inaintea lui x a fost y și tot așa. Normal ca tu o faci sa simți așa, ca doar tu ești prin preajma, dar asta nu inseamna ca numai tu o poți face ajunga acolo. Ca tine au fost și alții, ca mine au fost și altele. Haideți sa nu ne mai ascundem dupa deget, sau ma rog, dupa cearșaf.

4. Nu ma deranjeaz ca te uiți la alta fata. Și eu am remarcat-o (, chiar inainte ca ochii tai sa se impreuneze, degeneratule care ești. Nesimțitule, cum iți permiți? Mai uita-te un pic și o s-o vezi Sfanta Fio… daca iți dau una!), e chiar frumoasa.

5. Nu am fantezii sexuale. Completare justa: … in secunda asta! Nu exista așa ceva. Așa cum prin voi tropaie hormonii, așa se intampla și de cealalta parte a baricadei. Desigur, ca noi nu ne inchipuim ca ne ingrijește vreun ”asistent” sexy sau ca avem de-a face cu vreun profesor care ne pedepsește (pf, pueril), dar avem și noi vreun bad boy pe o motocicleta, sub clar de luna. Neaparat, sub clar de luna, ca noi suntem romantice. Adica, se gasește și la noi ceva!!!

6. Nu-mi plac cuvintele murdare. ”Nu ma lua pe mine cu #@@$$%%^@#%h, stai, am terminat!”. Mda, cam așa sta treaba. Nu de fiecare data, dar cateodata chiar merge treaba asta ca unsa!

7. Ma doare capul. Cu inflexiunea sunt obosita. A se citi: ”Dispari din fața mea acum, daca o scoți ți-o rup, o pun pe gratar, și-o dau porumbeilor sa o manance.”. Mda, inseamna intr-adevar ca nu avem chef de sex, asta daca mai aveți nevoie de o traducere.

8. Dureaza un minut. Daca replica vine cand suntem in fața oglinzii, mai bine te apuci sa faci ceva util, gen sa croșetezi, caci chiar o sa dureze. N-aveți drept de reproș la faza asta, le aveți și voi pe ale voastre. Vezi ”Iubita, ma duc la bere. Stau doar pana la 20.00.” Și prin asta noi trebuie sa ințelegem 08:00.

9. Sunt bine. Ba, daca a ta ți-a zis treaba asta, sa fii pregatit sa faci plecaciuni in fața ei, caci ai gafat-o rau. Deci, ce-ai facut? Sigur ai facut tu ceva. Acest ”sunt bine” nu se da oricand, oricum. Se impune un buchet de flori și o ciocolata pe care scrie ”sunt prost, iarta-ma”, indiferent de cine e de vina ca sa fie armonie dupa aceste cuvinte periculoase pronunțate.

10. Au fost la reduceri. Ba, eu m-am convins. Nimic din ce e redus la produsele pentru femei nu este intr-adevar o reducere. Adica, iți spune ca a economisit 40 de lei, dar ea a dat 260 de lei pe o geanta. Ba, aia nu e o reducere! Banii aia au fost mancarea ta din saptamana aia. Clar!