Top 10 minciuni spuse de barbati

Top 10 minciuni spuse de barbati Top 10 minciuni spuse de barbati

Un studiu pe care l-am gasit la intamplare ma informa ca un barbat minte de trei ori pe zi, pe cand o femeie doar de doua ori. Asa se face ca intr-un an, un barbat ajunge sa spuna vreo 1092 de minciuni. Dar nu despre cate este vorba in articolul asta, ci despre ce minciuni spun barbatii cel mai des.

femeisex.ro iti prezinta, asadar, top 10 minciuni spuse de barbati:

1. ”Nu am baut.” Iar cand se impune (adica atunci cand nu poate sa se tina pe picioare), nu am baut atat de mult. Ei bine, da! Am auzit-o de cateva ori pe-asta si presupun ca nu sunt singura. Barbatii nu sunt in stare sa admita nimic ce implica tragerea la raspundere, asa ca de ce ar face-o in cazul asta?

2. ”Esti foarte frumoasa.” Ba, asta cu ”foarte” e atat de relativ, incat atunci cand este urmat de un compliment, care la randul lui este urmat de o propunere, isi cam pierde din valoare. La acest moment, nu cred sau cel putin refuz sa cred ca mai exista o fiinta care pune botul la complimentul asta, fara sa faca cercetari ample asupra ”emitatorului”.

3. ”Nu am avut semnal la telefon.” Permite-mi sa rad: HA! HA! HA! Daca nu cumva erai pe muntele Everest, escalandu-l, atunci aceasta replica nu are cum sa fie valabila. In momentul de fata, exista o destul de buna acoperire in toate zonele tarii, incat aceste ”incidente” sa nu fie posibile. Deci da, si de-asta ne-am prins, incetati s-o folositi!

4. ”Sunt pe drum. Ajung repede.” Daca al tau foloseste aceasta replica, dar tu pe fundal auzi niste behaieli de masculi infierbantati si la sincron e posibil sa fi picat fix in mijlocul distractiei lui. Nu, nu exista nicio sansa ca ceea ce sa spune sa reprezinte chiar realitatea. Cel putin nu cea imediat viitoare.

5. ”Nu ma uit la alte femei.” Foarte gresit si extrem de fals. Nu stiu cum sa mai explic ca noi vedem si anticipam orice miscare de-a voastra. Deci, nu e greu de demonstrat cat de mult mintiti.

6. ”Am terminat de facut ceea ce aveam de facut.” Mda, tu si mai cine? N-am cunoscut pana acum vreun barbat responsabil care sa-si fi dus intr-adevar sarcina pana la capat si s-o fi facut-o conform planului. Dar am auzit in schimb: ”am facut-o, dar asa, caci asa e mai bine” = asta insemnand ”m-am plictisit pe la jumatatea lucrului si am decis sa dau o buleala.”

7. „Ai slabit.„ Asta e o minciuna buna. Please do, mai des chiar.

8. ”Nu, nu te face grasa.” Si asta e buna, dar asa cu moderatie. O zi da, una nu, ca altfel chiar riscam sa ajungem niste balene pe uscat.

9. ”Cum zici tu e bine.” Ihm, si cocosul ala de pe gard care scoate fum alb pe urechi ce spune? Oricat de mult ne-ar placea noua sa auzim ca parerea noastra este impartasita, de cele mai multe ori cand auzim replica asta este total falsa. Deci da, si p-asta am deslusit-o.

10. ”Hai la mine! Nu vreau decat sa ne tinem in brate.” Haha, da, da, right! Si catelul avea barba si cioara mergea in cioc. Urmeaza sa-mi spui sa ne dezbracam doar sa ne uitam unul la altul.