Toate animalele au dureri de cap?

  • Duminică, 13 Noiembrie 2022
  • Animale

Mulți oameni se plâng de dureri de cap. Această boală comună nu are nici un tratament, mai degrabă există medicamente pentru a atenua simptomele durerilor de cap. În timp ce majoritatea oamenilor suferă de dureri de cap, am început să ne întrebăm dacă animalele pot avea dureri de cap.

S-ar putea să observați că animalul dvs. de companie arată ca și cum ar fi bolnav sau se simte în condiții meteorologice, dar nu sunteți sigur ce îl afectează. Durerile de cap afectează în mod predominant gâtul și umerii atât la oameni, cât și la animale. Deoarece durerile de cap la animale nu au multe cercetări sub formă de studii, iar animalele noastre de companie nu sunt capabile să ne spună când se confruntă cu una, trebuie pur și simplu să presupunem că este posibil ca animalele să aibă dureri de cap

Vei fi surprins să afli că animalele au dureri de cap. O durere de cap pentru animale este în general asociată cu durere într-o anumită regiune a corpului lor. Aceste dureri de cap la animale vin de obicei cu un alt diagnostic, cum ar fi o boală. Veterinarul tău va ști dacă animalul tău de companie are dureri de cap verificând răspunsul animalului tău atunci când zona creierului este privită sau atinsă. Capul este regiunea a corpului în care o durere de cap provoacă cea mai mare durere.

Deoarece nu există suficiente studii care să transmită ce cauzează durerile de cap la animale, putem doar ghici că majoritatea durerilor de cap provin din traume ale capului, boli ale creierului sau probleme dentare pentru a numi câteva afecțiuni ale animalelor care pot provoca o durere de cap.

Dacă credeți că animalul dvs. de companie are o durere de cap, există câteva semne și simptome de căutat pentru a determina că animalul dvs. de companie suferă de o durere de cap.

Dacă animalul tău de companie prezintă semne de stres sau comportament neobișnuit, atunci vei dori să-ți suni medicul veterinar pentru a discuta simptomele pentru a vedea dacă animalul tău de companie are o simplă durere de cap sau poate are o problemă mai serioasă. Deoarece medicul veterinar nu poate testa o durere de cap, va putea determina doar unde este durerea la animalul dvs. de companie, nu puteți face mare lucru.