Tipuri de camere de securitate

In piata exista diferite tipuri de camere de supraveghere video. Valorile depind de calitate, autonomie si domeniu de aplicare. Rezumam subiectul pentru a va ajuta:

Camera foto infrarosu (IR) Lumina infrarosie este un tip de lumina care nu poate fi vazuta de ochii unei persoane. Acest lucru se datoreaza faptului ca lungimea de unda a luminii infrarosii este mai lunga decat lumina spectrului vizibil. Luminile infrarosii permit unei camere sa „vada” chiar si in intuneric total.

Camerele IR schimba culoarea in alb-negru pe timp de noapte pentru a-si optimiza scopul de monitorizare, datorita sensibilitatii mai mari care poate fi obtinuta in acest fel. O fotocelua din interiorul aparatului foto controleaza lumina zilei si determina cand sa se schimbe. Datorita caracteristicilor sale tehnice, aceasta camera de supraveghere este ideala pentru inregistrarea suprafetelor mari perimetrice in aer liber zi si noapte.

Camere Dome Aceste camere sunt compacte si rotunde care, prin forma lor mai simulata, le fac ideale pentru interioare. Acest lucru nu inseamna ca o camera Dome nu este valida pentru o instalare in aer liber, deoarece majoritatea modelelor au protectie IP si sunt valabile pentru acest tip de instalare. Acest tip de aparate foto este proiectat pentru instalarea pe tavan, dar poate fi instalat si pe perete.

Camera compacta de securitate Camerele de tip compact, sunt cea mai buna optiune pentru orice tip de instalare. Aceste camere au o forma cilindrica, si au un caracter mai disuasiv (datorita formei si dimensiunii lor) decat cele anterioare.

Camere de securitate All In One Cele mai moderne camere de pe piata sunt sisteme complete all-in-one, deoarece acesta este camera care se conecteaza la Internet (cu fir sau fara fir) este compatibila cu telefoanele si tabletele si stocheaza, de asemenea, imaginile de pe un card de memorie interna. In acest fel, aparatele multifunctionale permit vizualizarea si inregistrarea a tot ceea ce se intampla la domiciliu fara instalari complicate.