Tinerii antreprenori revolutioneaza turismul romanesc

  • Sâmbătă, 18 Aprilie 2020
  • Turism
Tinerii antreprenori revolutioneaza turismul romanesc Tinerii antreprenori revolutioneaza turismul romanesc

Cele mai bune idei de business s-au nascut de multe ori din nevoile celor care le-au pus pe picioare. Asa au luat nastere si mai multe aplicatii menite sa revolutioneze turismul romanesc

Cele mai bune idei de business s-au nascut de multe ori din nevoile celor care le-au pus pe picioare. Asa au luat nastere si mai multe aplicatii menite sa revolutioneze turismul romanesc, dezvoltate si intretinute de tineri antreprenori care au stiut sa vada golurile ce trebuie umplute in aceasta industrie.

Cand plecam in vacante afara apelam la tot felul de aplicatii care ne ajuta sa planificam lucrurile cat mai bine. Deci, de ce nu am avea acelasi lucru si in Romania? De ce sa nu putem accesa usor harta Romaniei, trasee turistice cu obiective impresionante si de ce sa nu putem calcula usor distante rutiere.

Turismul romanesc poate sa fie si el prietenos, accesibil si adaptat la vremurile in care traim din punct de vedere tehnologic, gratie unor aplicatii extrem de utile.

Toura este o aplicatie pusa la punct de doi tineri antreprenori pentru cei care isi organizeaza vacantele in functie de ceea ce au vazut altii. Orice utilizator isi poate inregistra turul digital in aplicatie: la inceputul calatoriei porneste un tur, il denumeste si incepe sa inregistreze.

Aplicatia formeaza traseul parcurs de creatorul turului, cu posibilitatea de adaugare de puncte de interes, obiective turistice, informatii despre orientare si securitate, date privind mijloacele de transport in comun, cazare, restaurante etc.

Aplicatia este disponibila inca din 2018 si propune o multime de trasee turistice din Romania pe care cu siguranta ar trebui sa le urmeze orice pasionat de calatorii. Cum momentan turismul si calatoriile sunt puse pe "hold" din cauza crizei provocate de pandemia COVID-19, iti poti face planuri de vacanta pentru cand acest hop va fi depasit.

Distante Rutiere si Harta Romaniei, insotitori de nadejde in vacantele prin tara

La fel de utile in planificarea vacantelor in Romania sunt si aplicatiile Distante Rutiere si Harta Romaniei. De ce sa irosesti timp si energie cu o harta normala si greu de folosit, cand poti descurca itele unui traseu mult mai simplu?

Distante rutiere este o aplicatie foarte usor de folosit de conducatorii auto, fiind compatibila atat cu telefoanele mobile, cat si cu tabletele. Tot ce ai de facut este sa introduci locul de pornire si destinatia, dai click pe butonul "Calculeaza". Pe harta interactiva va aparea un pin care indica adresa respectiva si traseul optim pentru a ajunge la destinatie. Aplicatia are incorporat si un calculator de consum carburant, ceea ce va fi de ajutor pentru a estima costul calatoriei.

Harta Romaniei este o aplicatie ce poate fi utilizata in orice moment, gratuit, pe orice tip de device; se incarca foarte repede si va indica pe harta interactiva exact traseul de parcurs. Nu aveti nevoie decat de o conexiune internet, pentru o putea utiliza de cate ori doriti voi.