Tesla Model S Și Model X Sunt Acum Disponibile Pentru Cumpărare În Europa!

Tesla Model S Și Model X Sunt Acum Disponibile Pentru Cumpărare În Europa! Tesla Model S Și Model X Sunt Acum Disponibile Pentru Cumpărare În Europa!

Așteptarea unui nou Tesla Model S sau Model X a luat sfârșit acum, când ambele modele sunt în sfârșit disponibile în Europa. Orice minusuri? Te vor costa mai mult de 115.000 de lire sterline, cred. Pentru a afla mai multe, continuați să citiți.

Acum este momentul să obțineți un Tesla Model S sau Model X Plaid nou-nouț, cel puțin dacă locuiți în Europa. În timp ce Tesla se pregătește să înceapă primele livrări ale vehiculelor sale emblematice cu motor Plaid în Europa, aceste vehicule de top sunt din nou disponibile pentru cumpărare.

Plaid model S și X, 116.325 GBP – 08/05/22

Tesla a redeschis recent cărțile de comenzi pentru cele mai recente versiuni ale modelului său sedan Model S și Model X SUV în Europa. În prezent, puteți comanda doar versiuni supercar-rapide cu trei motoare Plaid (ce păcat!) și va trebui să așteptați până în 2023 pentru a plasa o comandă pentru o mașină cu două motoare (puțin) mai puțin ridicole. Anunțați-vă numele astăzi și veți plăti 137.990 EUR (116.325 GBP) pentru un model S Plaid și 140.990 EUR (118.852 GBP) pentru un Plaid Model X. Nu se știe când vor fi disponibile aceste mașini pentru a fi comandate în Marea Britanie și nici nu există actualizări pentru cei care au precomandat modelele Plaid cu privire la momentul în care își vor primi mașinile.

Așteptați Hatchback-ul Tesla

Viitorul hatchback de la Tesla va fi mai puțin costisitor decât Modelul 3 (vehiculul actual al companiei) și ar putea fi mai mic decât Volkswagen ID3 cu până la 18.000 de lire sterline. Cu toate acestea, Elon Musk a declarat în timpul rezumatului financiar 2021 al companiei din ianuarie 22, că Tesla nu va lansa niciun model nou în 2022. Potrivit rapoartelor, este încă în dezvoltare, dar comandarea unuia ar putea să nu fie posibilă până în 2023.

Livrările Tesla Cybertruck au fost respinse

Decizia Tesla de a amâna lansarea oricăror modele noi în 2022 va provoca, de asemenea, o întârziere pentru Tesla Cybertruck. O nouă versiune cu patru motoare cu cea mai lungă autonomie va fi adăugată portofoliului acestui pick-up electric. Ford F150 Lightning, Rivian R1T, Hummer EV și Chevrolet Silverado EV sunt doar câteva dintre pickup-urile electrice care au apărut în ultimii ani. Acest pas este probabil să ajute Cybertruck-ul întârziat în mod continuu să iasă din pachet.

Din nou, Tesla Roadster a întârziat

Difuzorul mare din spate ar trebui să ajute la tragerea Roadster-ului până la sol. Dacă ai crezut că Tesla Roadster a suferit deja destule întârzieri, gândește-te din nou. Acesta a fost amânat până în 2022, la fel ca hatchback-ul și Cybertruck planificat, în timp ce Tesla se concentrează pe construirea tehnologiei Full Self Driving (FSD) și pe abordarea deficitului cronic de cipuri.

Actualizare completă a conducerii autonome (FSD).

Elon Musk a declarat că va fi „șocat” dacă Tesla nu își îmbunătățește sistemul Full Self Driving (FSD) până la sfârșitul anului 2022, făcând cele mai recente vehicule mai sigure decât șoferii umani. Anterior, o opțiune de 6.800 de lire sterline pentru vehiculele sale Model 3, S și X, sistemul Tesla Full Self-Driving (FSD) va fi oferit în curând ca abonament lunar. Deși nu este posibil din punct de vedere tehnic ca mașina să fie condusă complet autonom, aceasta oferă un set sofisticat de funcții de asistență pentru șofer, inclusiv alerte de coliziune, asistență la frânare de urgență, parcare automată și schimbarea benzii. Chiar și într-o parcare, automobilul te poate găsi datorită unei funcții sofisticate de convocare.

Tehnologia FSD de la Tesla este unul dintre cele mai avansate sisteme de acest gen, cu actualizări regulate prin aer care îmbunătățesc capacitățile sistemului. Opțiunea de abonament lunar va fi o alternativă mult mai sensibilă pentru ei, deoarece unii proprietari ar putea să nu fie pregătiți să plătească o taxă forfetară pentru o tehnologie care este încă în dezvoltare.

Este planificată introducerea eventuală a unor funcții precum direcția autonomă și oprirea pe străzile orașului.

Costul pentru piața din SUA este de 99 USD pentru capacitatea îmbunătățită a pilotului automat sau 199 USD pentru opțiunea de bază de pilot automat (care a fost oferită pe anumite modele mai vechi). Deși prețul din Marea Britanie nu a fost încă dezvăluit, ar trebui să fie în jur de 145 de lire sterline în acest moment. Oricând poate fi folosit pentru a anula abonamentul. Înainte de a putea folosi abonamentul, trebuie să aveți computerul FSD instalat în mașină. Dacă mașina dvs. are în prezent computerul cu pilot automat 2.0 sau 2.5, acesta este un serviciu gratuit.

Tesla Model S Plaid Track Mode a fost dezvăluit

Pentru puternicul Tesla Model S Plaid, a început să se lanseze un nou „mod de urmărire”. Acest mod este disponibil ca un upgrade over-the-air pentru vehiculele din America de Nord și a fost dezvoltat pe renumitul circuit Nürburgring din Germania. Pentru a optimiza performanța mașinii pe o pistă de curse, aceasta face ajustări semnificative la modul în care se comportă componentele sale electrice.

Pentru a preveni supraîncălzirea acumulatorului, acestea au o răcire optimizată a bateriei. Acest lucru permite o utilizare mai constantă a puterii și o putere de frânare regenerativă crescută pentru a umple bateria cu mai multă putere. În plus, a fost dezvăluit un nou software de vectorizare a cuplului. Acest lucru îmbunătățește reacția la viraj și aderența la mijlocul colțului, permițând vehiculului să modifice automat nivelurile de cuplu împărțite pe puntea spate.

Pentru a oferi șoferului control „maximum” asupra modului în care se mișcă mașina, controlul stabilității Model S Plaid a fost modificat și în Modul Track. În esență, dacă țintiți mai degrabă puncte de stil decât cronometraje precise pe tur, acest lucru va permite mașinii să alunece mai mult.