Termopanele-energie eficienta la indemana pentru economisirea resurselor

Termopanele-energie eficienta la indemana pentru economisirea resurselor Termopanele-energie eficienta la indemana pentru economisirea resurselor

Traim vremurile in care energia devine tot mai prețioasa și resursele naturale se diminueaza treptat, si din acest motiv eficiența energetica devine o preocupare tot mai importanta pentru toata lumea dar mai ales pentru proprietarii de locuinte sau cladiri comerciale care vor sa reduca costurile cu energia.

Unul din cele mai eficiente produse care contribuie la economisirea energiei sunt termopanele Gealan ,pentru ca ele nu doar ca ofera locuintei izolatie termica dar instalarea lor vine si cu o serie de alte beneficii pentru cei care locuiesc in ele.

Care sunt cele mai importante beneficii ale termopanelor Gealan si de ce sunt ele o investie valoroasa pentru cei care le instaleaza la casele lor?

Confera o izolație termica sporita unei locuinte

Termopanele Gealan au o capacitate mare de a asigura o izolatie termica mult mai buna in comparatie cu modele de ferestre clasice/traditionale.

Ele sunt alcatuite din doua sau chiar 3 straturi de sticla si intre ele sunt umplute cu gaz inert care va crea un strat izolator suplimentar.

Stratul izolator ajuta la reducerea pierderilor de caldura in timpul iernii și la pastrarea racorii pe timpul verii. 

Astfel ca propietar de casa sau de birouri nu vei mai fi nevoit sa depinzi integral de sistemele de incalzire,racire sau de aerul conditionat si vei putea economisi energie si bani.

Reducerea cheltuielilor cu energie

Cum a specificat si in randurile de mai sus,termopanele de calitate contribuie la reducerea cheltuielilor cu energia. 

Prin pastrarea caldurii in interiorul cladirii pe timp de iarna și a racorii pe timpul verii,termopanele reduc nevoia de a folosi sistemele de incalzire/racire sau de aer condiționat in mod constant.Si astfel veti avea o factura la energie mai mica.

Investiția in achizitia si instalarea de termopane va putea fi recuperata in timp prin economiile realizate la facturile de energie.

Confort termic și fonic

Termopanele Gealan nu doar ca ajuta la menținerea unei temperaturii optime in interior dar ofera și confort acustic/fonic.

Datorita structurii lor duble sau triple de sticla și a stratului de izolație dintre geamuri de sticla, termopanele reduc foarte mult zgomotul venit din exterior si creeaza un mediu liniștit și mai relaxant in interiorul locuintei,contribuind la bunastarea și confortul locatarilor.

Durata mare de viata

Termopanele sunt fabricate din materiale rezistente:aluminiu, lemn sau PVC, care sunt concepute pentru a rezista in timp, rezistente la conditiile meteo nefavorabile.Se intretin foarte usor nu au nevoie de reparatii sau inlocuiri frecvente.

Protecție impotriva condensului și a infiltrarilor de apa

Termopanele bine fabricate din materiale de calitate dar mai ales daca sunt instalate corespunzator vor preveni formarea condensului si a umiditatii in interior si vor reduce riscul de aparitie a mucegaiului si astfel ajutand la mentinerea calitatii aerului si la crearea unui mediu sanatos in interiorul unei incaperi.

Ofera protecție impotriva razelor ultraviolete 

Cele mai noi tipuri de termopane realizate de mari producatori ca Gealan sunt fabricate  cu sticla care blocheaza pana la 99 % din lumina solara.Ofera o protectie mobilierului, pardoselilor sau altor obiecte care sunt expuse la soare, protejandu-le.Alege sa cumperi termpoane de producatori cunoscuti.