Tendintele coafurilor in noul an

Tendintele coafurilor in noul an Tendintele coafurilor in noul an

 Anul acesta se anunta unul spectaculos in coafura. Forme sculpturale, taieturi incredibil de precise, inspiratie preluata din tehnica feng shui, culori care imita atat de bine naturalul, daca naturalul ar fi ideal. totaltop.ro iti prezinta cele mai noi tendinte de coafuri in noul an.

Exista oameni care isi iau in serios meseria, chiar si atunci cand toti ceilalti cred domeniul lor e unul flusturatic si vesnic supus toanelor. Hair-stilistii, artisti ai parului, se straduiesc sa creeze, sa dea viata, sa aduca stralucire acolo unde natura a lasat cu litera de lege ca ar trebui sa existe frumusete. Podoaba capilara este altarul lor, iar ruga le sunt foarfeca si pensula de vopsit. Poate parea frivol. Dar cei care au asistat la Gala Wella Trend Vision 08 de la Bucuresti sau la spectacolul Deliei Urdes si al chinezului Bruce Choy, omul care tunde cu opt foarfece pe care le misca simultan si independent, ar intelege despre ce vorbesc. Exista artisti adevarati, care s-au nascut pentru a sculpta in par. Cum este Cristina Trohani, hair stilist care lucreaza in proiectele Pantene, care stie sa te tunda in functie de starea ta de spirit, aducand frumusete acolo unde tu nu vezi decat probleme. Adepta a tunsorilor cu forme bine definite, ea alege pentru clientele ei un stil anume, care sa se armonizeze cu forma fetei, varsta, stilul vestimentar si profesia acestora. Daca Delia Urdes ne-a purtat intr-o calatorie a timpului, povestind despre regine care au condus lumea, despre imparatese care au distrus-o, despre femei puternice care au sprijinit din umbra barbati puternici, echipa Wella Romania, condusa de Constantin Ilie, a adus pe scena figuri mitice, inspirate din povesti cu elfi, zane si animale fabuloase, dar si siluete parca desenate de penita unui creator de moda din Parisul perioadei Les Annes Folles. Ce se va purta in 2008? Exista patru tendinte conturate, care au primit nume poetice, in spatele carora se ascund indicatii clare de tunsoare si culoare.

Tara minunilor, o escapada in Eden

In Wonderland, natura e ridicata la rang de arta. Parul este despletit si rebel, modelat prin tunsori trasnite, cu variatii de bucle. Ca si natura, coafura are texturi variate si culori diferite, desi toate naturale si luminoase, pornind de la culori de baza improspatate de pasteluri calde.

Splendoare minerala, stralucirea metalelor colorate

Urmarind forma organica si fluiditatea liniilor minerale formate de-a lungul secolelor, taietura in forma literei C este cheia oricarei tunsori din trendul Mineral Splendour. Fie ca este la breton sau la ceafa, delicata sau dramatica, confera parului o forma cu densitate delicata, fluida. Culori metalice, calde si reci, aduc stralucire parului, combinatii de chihlimbar, bronz, cenusa si auriu mat.

Poezie urbana, noul realism

Din vidul intunecat al ruinelor metropolitane apare un nou realism plin de poezie urbana. In aceasta zona crepusculara au fost stabilite coduri noi de frumusete care confrunta conventiile moderne: Factory Lyrics. Parul arata mai mult decat perfect si in acelasi timp imperfect. Tunsori grafice, forme asimetrice, cu parti structurate si parti nestructurate, texturi drepte laolalta cu cele ondulate. Paleta de culoare este forrmata din alburi prafuite si nuante de negru fumuriu.

Alura couture, arta volumelor

Prin Couture Allure, designerii redefinesc proportiile si restructureaza volumele unei alte epoci. Arta este abstracta, designul radical. Forma parului este structurala, grafica, inspirata din tehnica bob. Tunsorile sunt puternice, indraznete, structura este matasoasa. Negrul si rosul domina, in tonuri pure, saturate, dense. Styling-ul este controlat si dramatic, lasand impresia de perfectiune si maiestrie duse la extrem.

Sculptura tridimensionala a firului de par

Convinsa ca femeile puternice isi permit orice extravaganta, Delia Urdes a creat tunsori, coafuri si cocuri foarte elaborate, cu forme indraznete. Invitatul spectacolului inedit a fost hair-stilistul Bruce Choy, din Hong Kong, care a pus in scena o originala demonstratie de sculptura a firului de par, tridimensionala, folosind opt foarfece intr-o singura mana!