Tendinte unghii 2020: Oja semipermanenta cameleon lila rossa

Tendinte unghii 2020: Oja semipermanenta cameleon lila rossa Tendinte unghii 2020: Oja semipermanenta cameleon lila rossa

Ca si in fiecare an, prezentam tendintele de unghii pentru pentru sezonul 2020, bazate pe show-urile de moda din New York si pe cei mai buni manichiuristi din lume.

Vom analiza tendintele care au aparut pe podiumuri, deoarece acestea marcheaza culorile si formele unghiilor din fiecare anotimp. In plus, multe branduri de oja creeaza oja semipermanenta cameleon lila rossa si decoratiuni, in special pentru colectiile celor mai buni designeri.

Aici puteti vedea mai multe exemple de unghii decorate cu oja semipermanenta cameleon lila rossa si idei pentru manichiura. Daca doriti ca mainile dvs. sa straluceasca cu cele mai recente tendinte de unghii si sa incepeti anul cu dreptul, aruncati o privire asupra selectiei noastre de stiluri.

Tendinte manichiura pentru primavara 2020 – Oja semipermanenta cameleon lila rossa

Cum sa va decorati unghiile in acest an? Modele de culori de oja la moda 2020 dicteaza regulile. O idee deosebit de moderna este oja semipermanenta cameleon lila rossa care isi schimba culoarea in functie de temperatura. Aceasta optiune este acum la varful popularitatii. Paletele vibrante sunt, de asemenea, la moda in acest an. Efectul cameleon este la varful popularitatii. Culorile actuale pentru primavara sunt rosu, verde, tonuri nud, violet, vernisaj, gri. Cele mai populare culori de vopsea de unghii pentru vara sunt alb, roz, laptos, albastru, verde, neon, fuchsia, albastru. Toate tonurile vii, in special caracteristicile plantelor si florilor de primavara, sunt la moda, toate le gasesti la Amalia

Culorile in nuante metalice sunt la moda si ele, deoarece creeaza un efect de oglinda asupra unghiilor. Exista in 2020 de culori cum ar fi auriul, argintiul, stilurile “luminile nordice” si “May Beetle”. Printre noutatile din acest an este manichiura alba. Clasicele sunt intotdeauna la moda, astfel incat nuantele de alb pot fi vazute pe unghiile multor fashioniste.