Tendinte tatuaje: tabu, moda sau originalitate?

Tendinte tatuaje: tabu, moda sau originalitate? Tendinte tatuaje: tabu, moda sau originalitate?

De-a lungul timpului, tatuajele au reprezentat un simbol ambivalent: o forma de exprimare personala sau chiar un semn de rebeliune. Ai studiat problema din toate punctele de vedere si te-ai hotarat ca vrei sa faci parte din randul celor care au un accesoriu original, permanent, care te reprezinta sau pur si simplu te inspira. Daca inca nu ai un model sau pur si simplu nu stii ce ar trebui sa alegi, promo-romania.ro te invita sa arunci o privire peste aceste tendinte de tatuaje care fac furori in sezonul actual.

Fiecare tatuaj, indiferent de forma sau culoare are povestea lui.  Daca nu esti sigur ca desenul este cel potrivit, parerea tattoo artistului este intotdeauna bine venita.

De la dragoni, sirene albastre sau nume ale fostilor iubiti, tatuajele au evoluat mult. Fluturi, pene sau mesaje inspirationale sunt mai nou imaginile cu care femeile  prefera sa isi acopere corpul. Totul tine de preferintele fiecareia: daca unele femei prefera sa isi faca tatuaje care pot fi cu usurinta ascunse de rochiile de seara, altele doresc sa isi expuna cat de poate de mult accesoriile detinute.

Daca esti la primul tau tatuaj, ar trebui sa incepi prin a te orienta catre modele de dimensiuni mici care pot fi ascunse cu usurinta in cazul in care circumstantele cer acest lucru.

Aceste tatuaje xs iti vor oferi o alura chic misterioasa. Un simbol de mici dimeniuni, tatuat intr-un loc discret, la incheietura mainii, pe glezna, pe lobul urechii sau chiar in zona intima, se potrivesc perfect cu noile tendinte in materie de tatuaje.

In ceea ce priveste tatuajele de pe degete, se pare ca acestea urmeaza linia clasica a tatuajelor xs, fiind reduse ca dimensiuni si de cele mai multe ori reprezentand un simbol. In plus, acestea sunt ideale pentru cele care nu sunt hotarate sa isi tatueze imagini cu care sa ramana toata viata.

Tatuajele pe deget sunt considerate a fi chic si elegante, astfel explicandu-se dorinta femeilor de a avea un tatuaj in acest loc.

Cat despre tatuajele de la incheietura mainii, nu putem spune decat ca sunt cele mai ofertante deoarece iti poti tatua atat semne tribale, cat si simboluri insotite uneori de cuvinte inspirationale.

Alt tip de tatuaj la moda este cel care simbolizeaza un fulg. Inspirate de vedetele de la Hollywood, femeile se gandesc din ce in ce mai mult ca tatuajul lor sa semnifice un fulg stilizat in fel si chip.

Daca esti interesata de un tatuaj la moda pe care sa ti-l faci alaturi de perechea ta, fie ca un simbol al iubirii dintre voi, fie dintr-o inspiratie de moment, urmatoarele fotografii iti ofera si mai multe motive sa mergi la un salon specializat.