Tendințe de design web 2021 raportul al 2 lea

  • Sâmbătă, 13 Martie 2021
  • Internet
  • Publicat de
Tendințe de design web 2021 raportul al 2 lea Tendințe de design web 2021 raportul al 2 lea

Acest articol a fost scris de SorinDesign, CEO Manager SorinDesign. Dacă doriți să faceți următorul pas în afacerea dvs., vă încurajăm să vizitați SorinDesign.Ro, propulsat de SorinAlmaDesign.

Dezvoltarea web, de-a lungul anilor, s-a dovedit a fi un element indispensabil pentru succesul oricărei organizații / afaceri. Este o fereastră către afacerea dvs., care vă ajută să o dezvoltați la nivel global.

Aici am adunat câteva tendințe după ce am analizat tendințele între industrii în această listă de tendințe de dezvoltare web 2021. Veți afla despre cele mai importante stive de tehnologie web care merită atenția dvs. în anul următor.

Am făcut această listă, astfel încât să vă puteți economisi timpul și să vă puteți ajuta să vă dezvoltați afacerea în era viitoare. Deci, să începem.

1.WebAssembly

Primul lucru care nu trebuie neglijat la dezvoltarea unei aplicații web este performanța. Acum, limitările JavaScript fac calculele grele lente. Acest lucru înrăutățește semnificativ experiența utilizatorului.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru popularitatea în creștere a WebAssembly. Cu această tehnologie, codul din orice limbaj de programare poate fi compilat în bytecode, care rulează într-un browser.

WebAssembly este un standard deschis care definește un format portabil de cod binar pentru programe executabile și un limbaj de asamblare textual corespunzător, precum și interfețe pentru facilitarea interacțiunilor dintre astfel de programe și mediul lor gazdă.

Avantaje:

  • Este independent de limbajul de programare și de platformă
  • Independent de hardware
  • Execută codul rapid
  • Oferă un nivel ridicat de securitate.

Totul se rezumă la triunghi – amprentă mică, scripturi pe mai multe platforme și viteză. Toate aceste trei componente sunt cele cheie în dezvoltarea web modernă. Acesta este motivul pentru care cea mai mare parte a cazurilor de dezvoltare web nu este lipsită astăzi de WebAssembly.

2. Căutare vocală și navigare

Buna Siri…. Ce este în tendințe astăzi?

Noi, oamenii, devenim leneși zi de zi … nu-i așa … !!?