Tendințe alimentare în 2023

  • Miercuri, 21 Decembrie 2022
  • Diverse

2022 a fost un an, nu-i așa? Deoarece 2023 este în curând la noi, este important să investigăm tendințele pentru viitor. Nutriția funcțională este cel mai bun loc pentru a începe să vă întăriți sistemul imunitar.

Pandemia i-a făcut pe mulți să-și regândească alimentația. Întărirea imunității, în special în timpul anului COVID-19, este o prioritate pentru mulți oameni. Adăugând suplimente la o dietă naturală, oamenii din întreaga lume vor căuta să îmbunătățească acest domeniu al vieții lor. De exemplu, în 2020, 50% dintre persoanele care au cumpărat suplimente au făcut acest lucru pentru a-și îmbunătăți sistemul imunitar. Unele dintre suplimentele pentru viitor includ fructe de soc, vitamina D, astragalus, turmeric, echinacea și ghimbir. Vitamina C este, de asemenea, o opțiune excelentă.

Cu o mare parte din lume închisă sau pusă în carantină, sănătatea mintală a fost la cel mai scăzut nivel istoric. Adăugând antioxidanți bogați la nutriție, oamenii se pot simți mai bine decât oricând. Gândiți-vă la fibre, minerale și vitamine, împreună cu probiotice.

În zilele noastre, mai mulți oameni doresc să fie informați despre proveniența alimentelor. Odată cu pandemia care răstoarnă lumea, oamenii sunt preocupați de magazinele mari de pe piață, unde nu pot avea încredere de unde provine mâncarea. Cumpărarea locală este următorul lucru important, deoarece oamenii pot găsi literalmente de unde vine mâncarea din apropiere. De asemenea, impactul asupra mediului va fi limitat la cumpărarea locală.

Dacă tot doriți să cumpărați de la o corporație puțin mai mare, încercați mărci precum Kroger și Infarm, Gotham Greens și Hudson Milk Company. Sunt companii de familie, localizate, cărora le pasă de clienții lor și de mediu.