Tendinte 2020: Cum decoram casa de Craciun

Ori de cate ori ne gandim la decorarea de Craciun, ne vin mii de idei in minte. Posibilitatile sunt cu adevarat nesfarsite. De la mestesuguri pana la sutele de ornamente pe care le putem cumpara deja facute. Adevarul este ca nu toti avem abilitatile de a ne aventura intr-o arta complexa.

GLOBURI

Pe de alta parte, este perfect posibil ca decorarea de Craciun sa fie cat mai ieftina posibil. Un element decorativ care este mereu la indemana sunt globurile colorate. Ele sunt ideale pentru a le plasa oriunde. Daca stim cum sa le amestecam in functie de culorile lor, vom obtine rezultate excelente. Daca avem unele care nu sunt mari, ele pot fi plasate intr-un vas.

Decoratiuni de Craciun, atmosfera stralucitoare cu alb

 

Cele mai potrivite sunt vasele inalte. Cel mai important lucru este ca acestea sa fie transparente. Selectia culorilor poate fi centrata pe traditional, rosu, verde sau auriu. Desi intotdeauna recomandam scheme de rupere si folosim si alte variante cum ar fi albastru, bleu sau argintiu.

 

LUMANARI

Un alt element decorativ pe care il putem incorpora sunt lumanarile. Lumanarile vor da un farmec magic si confortabil oricarui spatiu, in special la Craciun. Decoratiunilr de Craciun sunt intotdeauna diferite daca le punem pe masa sau chiar pe semineu. Ele sunt de asemenea perfecte pentru a fi combinate cu globuri colorate. Putem, de asemenea, sa ne jucam cu tonurile lor si sa le amplasam dupa ton sau forma.

Altfel, creati un mediu mai putin uniform prin amestecarea diferitelor tipuri de lumanari dupa inaltime, de exemplu, care ar veni bine in centrul unei mese. Am putea chiar sa adunam fructe sau plante si lumanari, si sa le incorporam intr-un spatiu mic din casa.

Va oferim o galerie fascinanta cu idei variate. Bucurati-va de ea si gasiti stilul care va place cel mai mult si care creeaza intotdeauna ceva personal si unic.