Tehnologia SH - cand e o investitie buna

In era in care ne aflam nu exista in mod cert o persoana care sa nu testeze tehnologia actuala si sa nu fie fascinata de posibilitatile multiple pe care aceasta le ofera. Cu toate astea, de la o zi la alta, tehnologia ia amploare, insa si valoarea financiara a tehnologiei poate intrece disponibilitatile bugetului nostru. Exista insa o solutie pentru toti pasionatii care au un buget de investitie redus - tehnologia second hand, exprimata de echipamente deja utilizate si vandute la un pret mult mai bun. Totusi, nu doar echipamentele de acest gen merita o astfel de investitie.

 

Cand este buna investitia intr-un echipament SH

 

Investitia intr-un echipament SH este oportuna in acel moment in care doresti un dispozitiv care in mod normal are costuri exorbitante si pe care poate iti doresti sa-l inveti inainte de a investi semnificativ intr-unul nou-nout. De exemplu, poti investi fara probleme intr-o camera foto sau video la mana a doua, dar si in accesorii pentru acestea.

Mai putin recomandate sunt investitiile in tablete sau telefoane, acolo unde in general gasesti produse la rpeturi accesibile si care odata utilizate se uzeaza sau se defecteaza mult mai repede. In acest caz iti recomandam sa apelezi la alternative noi, dar pentru un buget extrem de limitat sau daca iti doresti o achizitie temporara, nu e gresit sa investesti putin in ele.