Tehnici de reducere a stresului și sfaturi pentru ameliorarea artritei psoriazice

Tehnici de reducere a stresului și sfaturi pentru ameliorarea artritei psoriazice Tehnici de reducere a stresului și sfaturi pentru ameliorarea artritei psoriazice

declanșa inflamația și poate agrava simptomele. Următorul articol va oferi câteva sfaturi pentru această problemă.

1. Încearcă să te relaxezi

Nu este greu să îți reduci nivelul de stres. Există mai multe metode pe care le puteți folosi pentru a vă relaxa sau a reduce stresul, inclusiv: exerciții de respirație profundă, meditație, relaxare la muzică și somn suficient.

2. Dormi suficient

Persoanele cu aceste afectiuni suferă mai mult de somn decât oamenii normali din cauza mâncărimilor și a durerii. Puteți încuraja somnul făcând camera întunecată, lăsați telefoanele mobile în afara camerei și mergeți la culcare la timp.

3. Faceți o baie caldă

Multe persoane cu artrită găsesc ameliorarea durerii și rigidității cu băi fierbinți sau spa-uri. Căldura umedă mărește relaxarea musculară, crește aportul de sânge la locul durerii și ameliorează rigiditatea și spasmele musculare.

4. Meditație și atenție

Mindfulness pe care îl poți dezvolta prin practica meditației și prin antrenament. Implică conștientizarea corpului, meditația poate ajuta la gestionarea durerii și a stresului.

5. Sfaturi pentru dietă

Alimentele joacă un rol important în acest subiect. alimentele conțin antioxidanți și fibre te ajută să te eliberezi de inflamație, obezitate și boli de inimă. Mănâncă mai multe fructe și legume și rămâi hidratat întotdeauna.