Tări care sunt foarte dificil de vizitat

  • Sâmbătă, 26 Iunie 2021
  • Turism
Tări care sunt foarte dificil de vizitat Tări care sunt foarte dificil de vizitat

Eritreea Nu veți găsi această țară africană în primele 10 locuri turistice cele mai vizitate de pe planetă, cu siguranță. Intrarea în Eritreea ar putea fi cu ușurință punctul de complot al următorului film Mission Impossible, în care Ethan ar continua să fie refuzat pentru viză din nou și din nou, fără niciun motiv aparent (aparent, nu au nevoie de un motiv real pentru a te lăsa liber) . Dacă nu ești reporter, ce ai face oricum într-un stat politienesc?

Coreea de Nord Dacă sunteți cetățean american, puteți uita să vizitați Coreea de Nord. Sigur, poți încerca să te strecori pe lângă grăniceri, dar din nou ... cine crezi că ești, Ethan Hawke? Rămâneți acasă și urmăriți un documentar despre această țară

Kiribati

Cum ajungi în Kiribati în mijlocul Oceanului Pacific? Permiteți-mi să vă dau un indiciu: nu este prin înot. Cel mai bun mod de a ajunge în acest loc maiestuos este să mergeți mai întâi la Fiji (sau Australia), apoi să rezervați un zbor spre Kiribati ... De ce nu mergeți direct acolo? Nu știu, nu fac regulile aici. Dar, judecând după aceste imagini, este un adevărat looker!

BhutanPână în urmă cu câteva decenii, nu existau prea puține sau deloc modalități de a ajunge în Bhutan, din cauza geografiei aspre și a infrastructurii inexistente. Acum, însă, există 2 companii aeriene care deservesc Bhutan! Cel mai rău este că va trebui să plătiți în avans ghidul dvs. turistic, 250 USD pe zi. Dar cel puțin este un serviciu all-inclusive, așa că nu vei muri de foame sau nimic.

 Iran Din cauza unor probleme evidente cu cetățenii SUA, nu va fi o plimbare de tort până la Iran pentru ei. Va trebui să planificați această călătorie cu câteva luni în avans, să rezervați un tur cu o anumită agenție de turism, apoi să solicitați viza în ambasada pakistaneză și, poate, poate chiar veți putea vizita una dintre cele mai vechi și superbe - țări cu vedere din lume. 

Arabia Saudită

Vă amintiți cum, în acea vreme, Arabia Saudită ar emite zero vize turistice non-musulmanilor? Au fost vremurile întunecate ... oh, așteaptă, e totuși așa? Ei bine, da și nu. Arabia Saudită a început să permită intrarea turiștilor abia în 2018 și, pentru a obține o viză, vei sări prin multe cercuri. De exemplu, femeile nu au voie să intre în țară fără bărbații lor sau fără un ghid al agenției de turism și, dacă pașaportul dvs. are o ștampilă care spune că ați vizitat Israelul, să spunem că mai bine vă numărați binecuvântările și fugiți.

Tibet

Tibetul este o țară minusculă, astfel încât acestea se filtrează ca 99% din potențialii vizitatori. De asemenea, nu puteți vizita Tibetul singur, dar este bine dacă aveți un ghid turistic autorizat furnizat de agenția de turism. În afară de aceasta, din februarie până în aprilie, Tibetul interzice accesul tuturor turiștilor în țară, deci planificați în consecință.