Strict feminin: tehnici simple de agatat

Strict feminin: tehnici simple de agatat Strict feminin: tehnici simple de agatat

In fiecare femeie exista o printesa care asteapta sa fie salvata de un print. Insa, daca printul e un timid, ce ne facem? Actionam noi, desigur! Pentru ca, in cazul barbatilor timizi, treaba femeilor e simpla. Stim din start ca daca nu facem noi primul pas, el va ramane pe loc o vesnicie… si ceva ani in plus. Timiditatea și teama ca ar putea fi respins il vor determina sa ramana pasiv, chiar daca isi dorește sa ne cunoasca.

Cu un astfel de barbat trebuie sa umblam „cu manusi”: usor, delicat, fara prea multa presiune, fara sa grabim lucrurile. Putem incepe cu o conversație despre vreme sau muzica, in care sa strecuram putin umor. Rasul e cel mai bun spargator de gheata intr-o relatie intepenita, cum e cea dintre doi necunoscuti.

In orice caz, indiferent de tema dialogului, e important sa tinem cont si de semnalele non verbale pe care i le putem trimite, pentru a-i lasa de inteles ca il placem. Asadar, pentru o mai mare siguranta de sine, matrimonialefemei.net va sfatuieste sa tineti cont de regula celor 3F:

1. Flirteaza asa: privirea ta il poate face sa inteleaga mai multe decat ii poti spune in cuvinte. Folosește tehnica filmelor americane: il țintuiești cu privirea, apoi te uiti in alta parte, dupa care te uiti iarasi in ochii lui. Repeta si tu o data, maxim de de doua ori, altfel risti sa ametesti si se duce de rapa tot flirtul. Apoi, exista tehnica buzelor: sa iti treci limba fugitiv peste buze in timp ce ii vorbesti, ca sa nu mai amintim de celebrul joc cu suvita de par, clipitul des din gene sau chiar ridicatul din sprancene, la modul admirativ. Suntem nascuti pentru a flirta, așa ca nu ar trebui sa iti fie greu, oricat de lipsita de experienta ai fi sau oricat timp ar fi trecut de la ultima ta incercare. Repetitia e mama invataturii, doar;

2. Flirteaza acum: doar atunci cand esti cu adevarat interesata de el, cand te simti bine in pielea ta facand asta si cand il faci si pe el sa se simta in largul lui;

3. Flirteaza… deloc: nu flirta cu el, cand stii ca el te va placea doar daca tu flirtezi cu el, iar altfel nu e interesat de tine. Nu flirta cu acel barbat care, in cazul in care lucrurile merg rau intre voi, iti poate afecta jobul sau familia. Si niciodata, dar niciodata, sa nu flirtezi cu iubitul prietenei tale!

Odata ce i-am captat atenția e indicat sa fim tot timpul in preajma lui, sa-i zambim si sa fim mai dragute cu el decat cu restul persoanelor prezente. Si sa nu crezi ca daca tipul e timid nu are si el personalitate si nu ne va judeca in mintea lui. De aceea, atunci cand ne dorim sa cucerim un barbat, cel mai bun lucru pe care putem sa-l facem este sa ne comportam natural și sa ne amintim ca suntem femei frumoase, dorite, istețe si haioase.

Intotdeauna o femeie increzatoare in ea arata mult mai atractiv, asa ca fa si tu tot ce iti sta in putinta sa castigi acea incredere de sine.