Stilul de viata iti spune ce meserie ti se potriveste

Stiai ca stilul tau de viata si practicile tale din timpul liber sau din copilarie iti pot indica cele mai potrivite meserii?

Fiecare om este inzestrat cu un talent aparte, unele mai interesante si mai speciale ca altele. Analizandu-ti propriile talente poti descoperi meseria care ti se potriveste cu adevarat, cea din care poti scoate venituri considerabile si care s-o practici cu mare placere fata de activitatea pe care o derulezi in prezent. Asadar, iti recomand sa urmaresti acest material si sa descoperii ce meserie ti se potriveste.

 

Care este meseria potrivita in functie de stilul tau de viata

 

l  Daca ai descoperit de-a lungul timpului o pasiune fata animale, te relaxeaza si te bucura sa le ingrijesti, sa le plimbi sau chiar si sa le fii pe plac si nu ai nicio problema in a-ti asuma diferite compromisuri mai putin neplacute, poti face o meserie din asta. Cele mai potrivite meserii pentru tine sunt medic, tehnician sau farmacist veterinar, cat si ingrijitor de animale. Astfel, poti face bani frumosi din aceste meserii ample sau din plimbatul si ingrijitul animalelor la domiciliu.

l  Ai descoperit de-a lungul timpului ca esti fascinat de tot ceea ce inseamna scris? Iti place sa scrii de mana sau la calculator si ai o oarecare deschidere aparte sa inveti cum sa scrii mult, bine sau frumosi? Cele mai potrivite meserii pentru tine sunt cea de creator de continut, scriitor, caligraf sau chiar profesor.

l  Iubesti natura si tot ceea ce inseamna aer liber, peisaje frumoase si curate? Poti face o meserie din asta! Poti incerca fie sa urmezi o facultate sau un curs in domeniu si sa devii padurar, inginer de mediu sau poti opta pentru a deveni un ghid de turism.

l  Mancarea este pentru tine o adevarata arta si nu te plictisesti in bucatarie? Cu siguranta nu exista niciun dubiu ca te-ai potrivi ca bucatar sau ca patiser, in functie de orientarile tale.

l  Iti place sa cauti informatii, sa analizezi, sa discuti despre anumite subiecte si sa scoti adevarul la lumina? Cele mai potrivite meserii pentru tine sunt cea de cercetator sau reporter TV.

l  Iti place sa stai mult pe telefon, calculator, in Social media sau sa joci jocuri? Atunci ti se va potrivi cu siguranta meseria de inginer IT, specialist in Social Media si marketing sau tester de jocuri.