Stii cum sa alegi cel mai bun lac pentru lemn? Descopera acum cele mai importante aspecte, de care sa tii cont!

Stii cum sa alegi cel mai bun lac pentru lemn? Descopera acum cele mai importante aspecte, de care sa tii cont! Stii cum sa alegi cel mai bun lac pentru lemn? Descopera acum cele mai importante aspecte, de care sa tii cont!

Iti place sa gasesti in permanenta metode interesante prin care sa modelezi lemnul si sa il transformi in obiecte, pe care sa le poti folosi acasa? Inseamna ca ai nevoie sa descoperi si cum sa alegi cel mai bun lac pentru lemn, o solutie care te ajuta sa dai pieselor de mobilier un plus de rezistenta si stil pe termen lung.

Este important ca dupa ce nivelezi foarte bine scandurile de care dispui, sa le aplici unul sau mai multe straturi generoase de lac si sa le lasi sa se usuce foarte bine: doar astfel te vei putea bucura de obiecte extrem de bine realizate si placute la atingere.

Alege cel mai bun lac pentru lemn in functie de rezultatul pe care ti-l doresti!

Daca nu ai mai cumparat niciodata pana acum lac pentru lemn, atunci e bine sa stii ca ai mai multe tipuri de produse la dispozitie, care iti pot oferi rezultate diverse:

lacuri ultra lucioase – cu ajutorul acestor tipuri de produse, piesele de mobilier pe care ti le doresti vor capata un aspect extrem de placut si, in acelasi timp fin la atingere. Lacurile sunt disponibile in mai multe nuante, tocmai pentru a-ti veni in ajutor;

lacuri lucioase – extrem de similare cu lacurile ultra lucioase, produsele din aceasta categorie sunt simplu de aplicat si se usuca destul de repede, oferindu-ti sansa de a asambla mobilierul in doar cateva zile;

lacuri mate – conform denumirii pe care o au, lacurile mate nu ofera pieselor de mobilier un aspect lucios si este recomandat sa le folosesti daca ai deja in minte un anumit design pe care vrei sa il obtii in caminul personal.

Pe langa lacurile care iti garanteaza la final un anumit tip de aspect, mai ai la dispozitie si produse speciale, datorita carora obiectele pe care vrei sa le realizezi vor fi extrem de rezistente la zgarieturi sau la umiditate.

Ce culoare iti doresti sa aiba piesele tale de mobilier?

In functie de schema cromatica pe care ai gandit-o pentru incaperile din caminul tau personal, te poti indrepta catre una dintre urmatoarele culori in materie de lac pentru lemn:

tonuri alb/gri – deseori utilizate pentru design-ul scandinav, aceste nuante sunt excelente atunci cand ai nevoie de piese de mobilier cu ajutorul carora sa obtii senzatia de mai mult spatiu acasa. In acelasi timp, astfel de culori iti permit sa te joci frumos cu obiectele decorative datorita carora aduci plusul de stil de care ai nevoie pentru un design cu totul aparte;

tonuri calde – galbenul caramelizat, portocaliul deschis si maroul combinate cu galben sunt doar cateva dintre variantele pe care le poti lua in calcul atunci cand alegi lacul ideal pentru lemn. De regula, astfel de culori te ajuta sa obtii o atmosfera extrem de placuta si relaxanta acas;

culori inchise – desi destul de reci, astfel de nuante sunt excelente pentru incaperile modern, in stil industrial.

Care sunt cele mai importante avantaje pe care le poti obtine cu ajutorul unui lac de calitate?

Alegand intelept un lac pentru lemn de buna calitate, in timp te poti bucura de o paleta foarte larga de avantaje. De exemplu, piesele de mobilier pe care le realizezi vor rezista mult mai bine si vor deveni placute la atingere. Mai mult, lacurile profesionale te ajuta sa uiti de mucegai, pentru ca aceste produse sunt protectoare si pot fi aplicate inclusiv in locuintele in care exista incalzire in pardoseala.  

Accesand site-ul www.klebrom.ro/ vei putea descoperi extrem de multe tipuri de lacuri in care poti investi: de preferat este sa iti stabilesti cat mai clar inca de la inceput ce tipuri de obiecte vrei sa realizezi, care este schema cromatica pe care ti-o doresti, dar si cum vrei sa fie piesele de mobilier: mate sau lucioase!

Date de contact:

Adresa de e-mail:  [email protected]

Telefon: 0268/ 411 367 / 0726/ 159 136