Starul UFC, Jon Jones, recunoaște că va face trecerea in WWE in viitorul apropiat

  • Marţi, 11 Februarie 2020
  • Sport
Starul UFC, Jon Jones, recunoaște că va face trecerea in WWE in viitorul apropiat Starul UFC, Jon Jones, recunoaște că va face trecerea in WWE in viitorul apropiat

Jon Jones a descris o posibilă trecere la WWE drept un „vis”

Campionul UFC a recunoscut ca „este inevitabil” că va lupta într-o bună zi in WWE

Jones și-a păstrat recent titlul de UFC dupa un meci castigat la puncte  in  față lui Dominick Reyes

Campionul UFC , Jon Jones, a recunoscut că i-ar plăcea să treacă la WWE în viitorul apropiat.

Tânărul în vârstă de 32 de ani și-a apărat cu succes titlul mondial la categoria ușoară, cu o victorie la puncte asupra lui Dominick Reyes la UFC 247, sâmbătă seara.

Victoria il duce pe Jones la un recor de 15-0 în lupte de titlu mondial - mai multe victorii decât oricine altcineva din istoria UFC. 

Deși Jones mai are multe de demostrat inca în octogon, el a dezvăluit că este foarte probabil că într-o zi va face trecerea la WWE. 

"Cred că este inevitabil", a spus Jones pentru Sports Illustrated . „Am respectat întotdeauna WWE și simt că sportul poate fi atât de similar.”

Dacă Jones ar trece vreodată la WWE, ar merge pe urmele mai multor luptători UFC - inclusiv Ronda Rousey și Brock Lesnar.

În ciuda faptului că Jones este una dintre cele mai mari și mai valoroase stele din UFC, cu o atracție importantă pentru generarea de plăți per view, WWE poate fi reticentă să lucreze cu el, având în vedere istoricul din afara ringului, cu toate acestea, este încrezător că are capacitățile de a avea succes în industrie, dacă i se oferă șansa.

El a adăugat: „Am dimensiunea și atletismul pentru a trece foarte bine la WWE. Pentru a avea ocazia să apară doar ca invitat special, ar fi un vis devenit realitate. 

Rivalul lui Jones, Brock Lesnar, este unul dintre mai mulți luptători care au trecut între UFC și WWE în trecut