Spune Noapte bună insomniei in 60 de secunde

Este înspăimântător cât de mulți oameni suferă de insomnie. Profesioniștii estimează că 1 din 3 persoane au insomnie ușoară. Aproximativ 40 de milioane de americani au un grad acut sau grav de insomnie. Deci, cum putem să nu mai numărăm miliarde de oi și doar să dormim drăguț?

 

Prostiile târzii

Tehnologie. Experții indică mai întâi telefoanele mobile. Suntem într-un moment în care simțim că nu ne putem da drumul la telefoanele noastre, chiar și asta înseamnă doar să mergem la rufe fără ele. Când ne urcăm în pat după o zi obositoare, la ce ne ajutăm? O carte care să ne ajute pleoapele să cadă la fel de repede ca și cartea noastră din mâinile noastre? Nu. Majoritatea dintre noi ne scoatem telefoanele și începem să ne derulăm în fluxurile nesfârșite de prostii de pe internet. Să presupunem că site-urile de socializare, jocurile online care nu se termină niciodată sau chiar doar o colecție de fotografii cu animale; aceste obiceiuri ne ucid tiparele de somn. Ele hrănesc insomnia și distrug în cele din urmă modul în care funcționăm în fiecare zi. Paturile sunt pentru dormit, nu pentru mesaje.

Insomnie indusă de stres

Nu este o surpriză faptul că stresul ne ține treaz și noaptea. Prezentare dimineața devreme? Descoperire de cont? Vai de relație? Toate acestea împachetează un pâine puternic de unt de stres pe pâinea dvs. de insomnie neplăcută. Ce ne spun toți experții să facem în caz de stres copleșitor? Ne spun să respirăm și au perfectă dreptate! Respirația este răspunsul, dar ceea ce este cu adevărat important este respirația corectă.

Metoda 4-7-8

Sună ca o ecuație matematică, dar este mai degrabă secretul liniștii somnului. Ideea „Metodei 4-7-8” provine dintr-o practică indiană antică care are ca scop scăderea organismului de dioxid de carbon acumulat. Gândiți-vă că metoda de respirație este ca un „tranchilizant natural” pentru sistemul dvs. nervos. Raiul știe că toți putem face cu așa ceva. Dr. Andrew Weill, antrenat la Harvard, jură prin această metodă unică de respirație în combaterea insomniei și adormirea în doar 60 de secunde. Deci, cum o poți face?