Spectacole cu Mașini de vazut Pe Netflix

Pentru cei dintre noi care nu se pot sătura de mașini, pare să existe aproape o lipsă de spectacole pe care să le putem urmări în general. Indiferent dacă preferați să vizionați mașini de curse, construirea de mașini sau mașini de lux, am analizat tot ceea ce Netflix are de oferit pentru a găsi cele mai bune opțiuni. Când sunteți în căutarea unui spectacol bun centrat pe mașină pentru a vă relaxa, consultați aceste spectacole excelente de mașini disponibile pe Netflix:

Restauratorii Rust Valley

Rust Bros este un complex de mașini de restaurare situat în poalele Rocky Mountain din Canada. Este condus de o echipă de bărbați amuzanți și carismatici - Mike Hall, Avery Shoaf și fiul lui Mike, Connor. Echipa își folosește expertiza pentru a restaura, comercializa și vinde mașini clasice. Au capacitatea de a transforma complet o mașină care arată ca o grămadă de rugină într-o comoară de colecție și rară.

Maeștrii mașinilor: rugină până la bogății

Acest spectacol a câștigat un număr mare de spectatori într-un timp relativ scurt. De două sezoane, telespectatorii au reușit să urmărească echipajul unic al garajului Gotham în timp ce lucrează la o revizie a mașinilor și camioanelor pe care le tranzacționează pentru bani mari. Garajul Gotham a creat inițial o serie de recuzite pentru filme și emisiuni TV - asta face echipa atât de talentată și de abilă în multe domenii diferite. Echipa de garaj este condusă de Mark Towle, în timp ce face peste mașini clasice și le oferă o întorsătură modernă pentru a le crește valoarea și a obține profituri mari. Fiecare episod are un singur proiect, astfel încât spectatorii să îl poată urmări pentru un episod și să vadă desfășurarea întregului proces de la început până la sfârșit.

Hyperdrive

Acest spectacol de curse auto a fost produs de Aaron Catling și Charlize Theron, care au decis să lanseze acest spectacol documentar, fără scenarii, în 2019. Spectacolul constă dintr-o serie de turnee care include piloți din întreaga lume care concurează pe unul dintre cele mai mari automobile cursuri de obstacole create vreodată. Cu 28 de șoferi în derivă care concurează unul împotriva celuilalt, trebuie să treacă în siguranță prin obstacole în timp ce efectuează manevre pe cursul personalizat. Până la sfârșitul sezonului, șase concurenți rămân, iar oricine depășește restul este considerat campion.

Cea mai rapidă mașină

Acest reality show se concentrează pe șoferii care dețin supercar-uri exotice care se confruntă cu mașini de dormit - mașini cu exterior fără pretenții, dar care sunt performante - într-o cursă de tracțiune de un kilometru. Acest spectacol este de fapt prima serie globală de automobile Netflix și a fost creat de Scott Weintrob.

Vama Coastei de Vest

West Coast Customs este un atelier de reparații auto care se concentrează pe personalizarea mașinilor. Început de co-fondatorul Ryan Friedlinghaus și Quinton Dodson în 1994, spectacolul nu a început decât în ​​2013. De atunci, compania a decolat și a înflorit. Celebrități precum P.Diddy și Shaquille O'Neal au vizitat magazinul. Ca să nu mai vorbim, a fost locația anterioară pentru popularele emisiuni MTV, Pimp My Ride și Street Customs. De fapt, magazinul a fost considerat cel mai bun magazin auto personalizat din țară.

Formula 1: Conduceți pentru a supraviețui

Acesta nu este un reality show, dar este un documentar sportiv care urmărește Campionatele Mondiale de Formula 1 FIA de-a lungul a două sezoane până acum. Spectacolul nu este doar pentru fanii mașinilor, ci pentru oricine iubește emoția și aventura. De asemenea, telespectatorii cunosc șoferii din spatele roților, mașinile lor, ce se întâmplă în culise și tot ceea ce se află între ele.