Solutii de scriere si desen pentru copii

Cu totii avem cel putin un copil nazdravan care obisnuieste deseori sa-si faca de cap si sa mazgaleasca peretii. Ori acesta este unul dintre aspectele clasice si cel mai des intalnite la capitolul trasnai. Probabil te vei bucura sa afla ca exista totusi solutii pentru a preveni ca acest lucru sa se mai intample sau care te vor ajuta sa cureti peretii mai usor decat in mod obisnuit.

Iata cateva solutii la care poti apela.

 

Solutii pentru pereti si copii poznasi

 

l  Tabla electronica sau clasica

Tableta electronica de scriere esi desen este una dintre cele mai simple si corespunzatoare optiuni pentru a-l incuraja pe cel mic sa evite peretii.

Prin intermediul tabletelor de acest gen el se va putea desfasura in voie, astfel incat cei mici sa nu-si piarda din bucuria de a se juca si de a face lucruri specifice varstei lor. In acelasi timp voi veti scapa de faptul de a curata zilnic peretii de acuarele, creioane sau carioci.

De asemenea puteti transforma peretele sau usa de la camera intr-o tabla de scris. Exista placaj special ce imita tablile scolare pe care le puteti achizitiona la dimensiunea potrivita astfel incat acestea sa poata fi amplasate pe pereti sau in loc de usa. Puteti folosi astfel de table in orice zona a casei pentru a obtine un efect inedit de design interior, dar in acelasi timp si pentru a preveni trasnaile copiilor.

 

l  Vopseaua lavabila

Orice camera si inclusiv camera copiilor nu ar trebui varuite cu vopseaua clasica, acea vopsea in care se imprima absolut orice si care nu mai poata fi curata ulterior fara a se degrada si fara a pune la punct un nou proces de renovare.

De aceea, una dintre alternativele cele mai simple si relativ accesibile este utilizarea vopselei lavabile.

 

l  Vopsea specializata

Exista de asemenea in comert o vopsea specializata pentru ca cei mici sa nu-ti faca probleme atunci cand ei mazgalesc peretii. Acest tip de vopsea este special conceputa astfel incat ulterior peretii sa poata fi curatati cu cea mai mare usurinta, chiar si cu un simplu burete umezit cu apa. Este de asemenea o solutie extrem de buna pentru copii pasionati de scris sau desen.