Smokemania.ro – kituri electronice, accesorii, e-lichide si informatii pentru vaperii de toate tipurile

  • Joi, 3 Decembrie 2020
  • Afaceri
  • Publicat de
accesorii_e-tigara accesorii_e-tigara

Smokemania reprezinta mai mult decat un magazin online in lumea vaperilor, ci este un brand pe care toata lumea il asociaza cu aceasta placere a multor fosti fumatori. Aceasta companie s-a remarcat prin calitatea produselor si prin sfaturile utile acordate fumatorilor care doresc sa renunte la acest viciul cu ajutorul unei tigari electronice.

Ca magazin online tigari electronice, SmokeMania detine o gama impresionanta de accesorii, lichide pentru vaporizatoare si kit-uri de e-tigari astfel incat fiecare persoana sa-si poata comanda produsele de care are nevoie pentru a se bucura de aceasta experienta. Pentru ca spuneam ca acest brand inseamna mai mult decat un magazin virtual, SmokeMania are si un blog pe care vaperii din toate categoriile pot citi informatii utile despre tigara electronica.

Este o companie care a luat nastere in anul 2011 si care a ajuns in scurt timp sa fie cel mai cunoscut brand din industria tigarilor electronice de la noi din tara. In fiecare magazin, fizic sau online, vei intalni un personal pasionat de vaping si pregatit sa-ti ofere informatiile de care ai nevoie atat despre produse, cat si despre experienta in sine.

Un aspect esential de care se tine cont in magazinele acestui brand este legat de originalitatea produselor. In fiecare magazin care apartine companiei mentionate sunt comercializate doar produse care apartin unor branduri importante de accesorii, e-lichide si tigari electronice.

Cum sa-ti alegi tigara electronica potrivita?

Majoritatea persoanelor care sunt interesate de achizitionarea unei tigari electronice sunt fumatori care isi propun sa renunte treptat la acest viciu si la lista lunga de efecte negative. Sunt foarte bine cunoscute afectiunile medicale care pot aparea din cauza fumatului clasic, iar alternativa electronica este cu pana la 95% mai potrivita pentru organism decat cea traditionala.

Pentru o persoana care cumpara pentru prima data un astfel de dispozitiv, gama larga de produse ii poate ingreuna alegerea. Totul incepe cu selectarea unui magazin online tigari electronice care sa promoveze produse de calitate din aceasta industrie. Cu cat magazinul este mai implicat in acest business, cu atat vei primi mai multe sfaturi despre alegerea tigarii care ti se potriveste.

Trebuie sa-ti cumperi o e-tigara care sa fie usor de utilizat, nici prea puternica, dar nici foarte slaba. Alegerea se face in functie de numarul tigarilor clasice pe care le fumai in trecut. Sunt modele si accesorii de tigari electronice care elibereaza o cantitate mai mica sau mai mare de aburi, cu baterii diferite si moduri de utilizare diverse. Cu cat vei folosi mai mult o tigara electronica, cu atat vei invata mai multe lucruri despre acest dispozitiv si iti vei intelege nevoile.

Daca nu ai mai utilizat vaporizatoare, cumpara un kit de tigara electronica pentru incepatori si un lichid cu o concentratie cat mai mica de nicotina. Daca simti nevoia de un lichid mai puternic, mareste treptat concentratia de nicotina pana ajungi la combinatia perfecta pentru tine. Pentru a renunta complet la acest viciu trebuie sa procedezi invers, adica sa alegi de la o comanda la alta e-lichide mai slabe in nicotina.