Slabeste sanatos, fara pastile si fara informetare

Orice persoana isi doreste in zilele noastre sa obtina un corp cat mai bine definit, cu musculatura tonifiata, fara grasime sau o greutate suplimentara care sare in ochi comunitatii din jur. Desi accentul ar trebui sa se concentreze cu precadere pe sufletul si personalitatea unei persoane, din pacate, tot mai multi pun accentul pe aspectul fizic. Si, cu siguranta, oamenii isi doresc pe aceasta cale sa arate cat mai bine, sa nu fie judecati de catre comunitatea din care fac parte, un aspect ce poate fi destul de dureros pentru multi, in special pentru barbati.

Dar chiar daca te lupti cu kilogramele in plus, solutia cea mai potrivita nu este in niciun caz sa te infometezi. Dimpotriva! Inffometarea iti poate aduce o serie de probleme de sanatate

Deseori am auzit si de o serie de pastile minune care ar putea usura cu mult slabitul. Insa, trebuie sa stii ca aceste pastile adeverse ar putea avea efecte negative pentru corp, tratamentele ar putea fi de durata si, totodata, trecerea de la rezultatele benefice la situatia anterioara, s-ar putea observa destul de repede la finalizarea tratamentului.

Asadar, cea mai buna optiune pentru a nu-ti face mai mult rau decat bine, ar fi sa incerci o modalitate de a slabi sanatos, de a aborda la o serie de practici care nu impun foarte mari compromisuri.

 

 

Cum poti slabi sanatos, fara pastile si fara infometare

 

Desi ai mai auzit deja aceasta remarca, sportul te poate ajuta foarte mult. Nu trebuie sa ei sportul in temrni de “cantitate”, ci de calitate. De pilda, nu ar trebui nicicum sa faci 30 de exercitii fizice doar de dragul de a spune ca le faci si ca te vor ajuta, ci poti recurge la 5-10 exercitii executate corect. De asemenea, o mica plimbare zilnica, alergatul etc. te pot ajuta sa slabesti frumos si sanatos.

 

O alta practica e sa mananci echilibrat. Incearca sa-ti calculezi toate caloriile pe care le bagi in corp si sa nu exagerezi cu grasimile, cu dulciurile, cu preparatele de casa etc. Te poti orienta catre produse dietetice sau variante mai light, mai putin bogate in carbohidrati si glucide.