Site de prezentare WordPress

  • Vineri, 5 Martie 2021
  • Internet
  • Publicat de
Site de prezentare WordPress Site de prezentare WordPress

Fie ca este vorba de un site de prezentare, un magazin online, un site pentru anunturi, catalog produse sau un blog pentru site-ul tau, un site WordPress este alegerea ideala. Un site realizat pe platforma WordPress se poate realiza intr-o perioada scurta de timp, contine un Panou de administrare a continutului (puteti face modificari in site, fara cunostinte html), este tip Responsive (optimizat pentru mobil si tableta), este perfect pentru optimizare SEO sau integrare Social Media.

Realizam site-uri WordPress pentru orice tip de activitate: site pentru firme de constructii, site-uri pentru firme de contabilitate, creare site anunturi, site agentie imobiliara, site agentie de turism, site-uri medicale, magazin online, blog, etc.

Creare site WordPress Responsive

Site-urile realizate de noi, folosind platforma WordPress sunt optimizate pentru mobil/smartphone si tableta, sunt site-uri tip Responsive. Indiferent de dispozitivul de pe care accesati site-ul (telefon, tableta, laptop, PC), acesta va fi afisat optim. Exemple de site-uri WordPress, realizate de noi: aici

Site WordPress cu Panou de administrare continut – CMS

Un site WordPress contine Panou de administrare, prin care puteti aduce modificari site-ului Dvs: Puteti edita/sterge/adauga pagini, categorii, produse, continut, stiri, evenimente, galerii foto.